Skip to main content

Un reporter al Observatorului va prezenta show-ul „Am ceva să-ţi spun”, la Antena 1

 
Sonia Siminov
Sonia Siminov

Jurnalista Sonia Simionov va prezenta din aceasta toamna show-ul “Am ceva sa-ti spun”, la Antena 1. Aceasta a fost în ultimii 4 ani reporter al Observatorului şi al jurnalelor de ştiri Antena 3.

Publicitate

Jurnalist cu experienta, Sonia Simionov  a fost în teren pentru a relata accidentul din Muntenegru, povestea lui Max – cainele-erou al Armatei Romane, tragedia de la Rovinari sau reportaje despre satele ingropate in nameti.

Sonia Siminov: „Sunt obişnuită să mă implic în lucruri pe care consider că pot să le fac. Îmi place să cred că ştiu să aleg în aşa fel încât să nu gresesc. Evit cuvintele “sper, poate, încerc”. Am încredere în mine şi în echipa cu care voi lucra că vom face diferenţa în trend-ul formatelor care sunt deja pe posturile de televiziune din România. Am încredere că tot ceea ce au oamenii să-şi spună, aşa cum o zice şi numele emisiunii, vor putea să exprime în studioul nostru, unde nimeni nu îi pune la zid sau îi judecă în vreun fel”.

Jurnalista are 29 de ani, s-a născut în Medgidia şi, din anul 2011, este reporter de ştiri pentru Antena 1 şi Antena 3, la secţia Eveniment. A absolvit Facultatea de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative şi a obţinut masterul în Comunicare şi Relaţii Publice, în cadrul aceleiaşi SNSPA.

Formatul Am ceva să-ţi spun este unul asemănător cu emisiunea Iartă-mă, prin care oameni obişnuiţi pot să încheie un conflict cu cineva apropiat lor sau îşi pot arăta recunoştinţa.

sonia siminov (2)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Roxana Roxana
    Cum se procedeaza pentru inscrie re?
  • Robbie Robbie
    Emisiunea ăsta face audiență în Italia împreună cu Te Cunosc De Undeva (variantă Italiană), Tu si que vales, Amici, L'isola dei famosi și Italieni au talent din toate show-urile din Italia. Ca să știți expert care nu o sa fi...
  • mihaita mihaita
    dragule, de curiozitate, emisiune lui cabral de acum de pe PROTV nu-ti seamana deloc deloc cu o emisiune numita (parca) FamiliaDa de pe A1 pana acum putin timp?

    Nu stiu daca va prinde sau nu emisiunea asta.

    Stiu insa ca esti un postac batran si poate te restructureaza si pe tine PRO ca parca prea vezi ce vrei tu si nu ar strica un control (macar oftalmologic).

    Pace si iubire!
  • @Adrian @Adrian
    Zise neica nimeni.
  • qwerty qwerty
    bine ca mai apar si figuri noi ca de 20 de ani ii vedem tot pe Mihaela Radulescu, Dan Negru, Andreea Marin, Virgil Iantu, Andreea Raicu, Horia Brenciu, Nicoleta Luciu...
  • Expertul, Expertul,
    @iulia1, Da, este formatul facut de AcasaTV in 2007, dar la antenuta 1 vor fi si surprize, surprize in aceasta emisiune! Emisiunea va prinde la pensionari si la tarani!
  • Robbie Robbie
    Da, ii acelasi format doar ca au schimbat titlu. Sunt sigur ca va avea audienta pentru ca inca mai are in Italia. Atuncea emisiunile precum Poftiti Pe La Noi sau Ce Spun Romanii sunt acelasi doar ca schimba titlu si canalul.
  • geo geo
    Cine mai este si asta?
    Aranjata, stilizata si machita are mutra lu Simona G.
    Si ii sta bine si cu ochelarii.
    De-asta poate cei de la A 1 mizeaza pe ea. Ca prinde la public.
    Ori, poate, are trecere pe la cineva...
  • iulia1 iulia1
    Este acelasi format C’e posta per te - Am o scrisoare pentru tine realizat de Acasa TV ? Sau e alt format ?
  • Adrian Adrian
    E clar: un program ratat inainte sa inceapa!

Trimite un comentariu

sus