Skip to main content

VIDEO. Incident şocant. Doi jurnalişti americani, împuşcaţi mortal de un fost coleg în timpul unei transmisiuni în direct

 
Jurnalisti impuscati in direct
Jurnalisti impuscati in direct

VIDEO. Incident cutremurător în statul Virginia, Statele Unite ale Americii: doi jurnalişti – un cameraman şi un reporter – au fost împuşcaţi mortal chiar în timpul unei transmisiuni în direct.

Publicitate

Atacatorul – un fost coleg – s-a împuşcat în cap şi a murit la spital.

Incidentul a avut loc în comitatul Bedford din statul Virginia, în timpul unei transmisiuni a postului tv WDBJ7. Un individ a deschis focul spre spaţiul în care era filmat un interviu transmis în direct, transmite Reuters, citat de Mediafax.

Postul tv local WDBJ1 a anunţat că doi angajaţi - reporterul Alison Parker şi cameramanul Adam Ward - au fost omorâţi în incident.

"Suspectul este un fost angajat nemulţumit al postului tv WDBJ", a declarat Terry McAuliffe, guvernatorul statului american Virginia.

Atacatorul  Vester Flanagan, în vârstă de 41 de ani, a fost coleg un an cu cele două victime până în 2013, când a fost concediat.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fostul partener al reporterei ucise în atac, Alison Parker, însă informaţia nu a fost confirmată de postul de televiziune.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    de data asta, impuscaturile au fost vazute LIVE!!!

    Tragic cu T MARE....

Trimite un comentariu

sus