Skip to main content

Andreea Berecleanu, reacţie dură după ce Doina Gradea a povestit despre plecarea ei şi a lui Andrei Zaharescu din Pro TV: Cum este posibil ca "una dintre emisferele cerebrale ale lui Sârbu" sa susţină aberaţii?

 
andreea berecleanu
andreea berecleanu

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, reacţionează dur după povestea publicată ieri de Doina Gradea pe platforma oaresuntunporc.ro. „Andreea Berecleanu nu a prezentat niciodata dimineata, ca a plecat din Pro tv bine merci dupa o discutie frumoasa cu insusi Adrian Sarbu in 2003, dupa 8 ani de ProTv, din care 6 ani la stirile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu in 1998”, a spus aceasta într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Publicitate

Reamintim că Doina Gradea a spus despre Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, pe atunci soţi, că  „se “implicasera” prea tare in continutul programului, transformandu-l in “talcioc personal”, asa incat depasisera cu mult limitele jurnalismului si profesionalismului impus cu rigoare de companie si care puteau afecta imaginea PRO TV”

Poziţia integrală a Andreei Berecleanu, în continuare:

Doina Gradea - usier, asistenta, directoare la Sarbu:

„Cum este posibil ca aceea despre care se spunea ca este "una dintre emisferele cerebrale ale lui Sarbu" sa sustina aberatiile de pe site-ul creat cu un anumit scop peste noapte? O femeie alungata de insusi Adrian Sarbu pe un post invizibil la Pro Tv International, cu mari frustrari peste atatia ani, care nu o fac sa-si aminteasca de faptul atat de usor verificabil ca Andreea Berecleanu nu a prezentat niciodata dimineata, ca a plecat din Pro tv bine merci dupa o discutie frumoasa cu insusi Adrian Sarbu in 2003, dupa 8 ani de ProTv, din care 6 ani la stirile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu in 1998! Cum sa nu-ti aduci aminte, Doina Gradea?

Vrei sa-ti prezint situatii reale care nu-ti fac onoare, dar au creat OROARE angajatilor PRO tv, prin felul mizerabil prin care te purtai? Cum tipai, barfeai, unelteai, strigai la presedinti, amenintai sau cadoriseai daca ghidurile tv nu prezentau ratinguri false ale Pro tv atunci cand Antena 1 batea cu telenovele indiene? Astea nu le povestesti? Jalnica generatie PRO TV! Eu, Doina Gradea, traiesc dintr-un salariu de prezentator de stiri, tu din ce traiesti? Se intreaba cineva? Poate, iata, din mizeriile pe care le torni despre oameni din alte trusturi media! Dar o carte nu s-a gandit nimeni sa scrie? Si nu ma refer la manualele de istorie, ci la istoria adevarata a Pro tv.”

Doina Gradea despre momentul plecării Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu:

Andrei Zaharescu – Andreea Berecleanu, care prezentau jurnalul de dimineata, „se “implicasera” prea tare in continutul programului, transformandu-l in “talcioc personal”, asa incat depasisera cu mult limitele jurnalismului si profesionalismului impus cu rigoare de companie si care puteau afecta imaginea PRO TV”. „Si-au recunoscut greseala, au plecat in conditiile oferite de noi si si-au vazut mai departe de viata lor.” Am avut si altfel de incidente, cand directorului statiei de la Chisinau – un om deosebit si puternic de altfel – i-a explodat masina in fata casei. Nu eram doriti la Chisinau, le stateam ca un ghimpe celor din Guvernul moldovean de la inceputul anilor 2000. Insa am avut rabdare, am facut toate demersurile oficiale si PRO TV Chisinau ramasese la un moment dat singurul post TV in limba romana.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana lupea ana lupea
    unde-i comentariul Ioanei Moldovan, pro-tevista mea de suflet?
  • claudia claudia
    Super corect ce spui !!! Ai fost acolo...si eu... Zaharescu, care este subtire intelectual ca sa nu fiu mai rau, l-a dus mintea sa ia bani de publicitate pe emisiunea lui in conturi personale! Exact asa s-a desfasurat discutia: nu te dau pe mana politiei si te haituiesc cu avocatii, pleci si TACI (daca comentezi o singura virgula despre Pro TV te termin !). Berecleanca (fata buna din moldova!-arata senzational in 2006, si zaharescu cu 46 la pantof), s-a dus dupa sotul ei la haznale!
    Acuma berecleanca este ultragiata ...!
  • Maria Maria
    Andreea, daca e asa cum spui legat de audientele stirilor de la ora 19, de ce atunci cand sunt prezentate audientele stirilor Antena 1 este la cateva puncte distanta de Pro tv care e lider? (conform audientelor, repet) Intreb pentru ca nu inteleg, pare fara sens..
  • Dana Careeste Dana Careeste
    Adevarul "doare"!
    Faptul ca s-au clarificat niste aspecte care se vedeau si cu "ochiul liber" de catre fraierii care se uitau la emisiunea cu pricina, ma refer la acel "talcioc" mentionat de Doina Gradea, a fost catalizatorul unei reactii de mahala. Nu ma asteptam la un asa mod de abordare, fara pic de diplomatie pentru o persoana care lucreaza de atata timp in media. Sunt folosite jigniri si apelative in loc de argumente.
    Raspunsul publicat de Doina Gradea mi se pare binemeritat!
    p.s. Daca te bagi in troaca, te mananca porcii!
  • Just me Just me
    Helloooo!!! Antena 1 nu difuza telenovele/seriale indiene. Ei aveau un slot de FILME indiene (Lantul slabiciunilor samd), vineri seara. Care, intr-adevar, era lider de audienta. Dar, acest slot nu a tinut mai mult de 3 luni. In ceea ce priveste dreptul la replica al Andreei Berecleanu: un drept la replica ce nu-si avea rostul. Daca, totusi, nu se putea stapani, era de preferat sa dea un drept la replica elegant, decent, cu un limbaj adecvat si consistenta. Ceea ce nu a fost. Asadar: Andreea Berecleanu vrea sa sa transforme, prin asta, in Leo de la Strehaia varianta femenina, cu geanta Hermes pe umar?!...
  • Perplex Perplex
    Draga Andreea, habar n-am cine esti exact, dar ma impresioneaza ca practic tot "argumentul" tau (exprimat adevarat elegant) este de fapt: "Io? Io ma Doina Io? Dar tu? Nu-i asa tu, ce vorbesti tu acolo? Saraco n-ai din ce trai! " :))))))))))))) Deci la nivelul asta.
  • Alan Johnes Alan Johnes
    Mai Andreea, nu te supara. Mai citeste o data articolul Doinei. Apoi, inca o data. Si inca o data. Daca nici atunci nu o sa faci diferenta intre ce a afirmat Doina Gradea „Si-au recunoscut greseala, au plecat in conditiile oferite de noi si si-au vazut mai departe de viata lor.” si faptul ca tu ai aberat ca ar fi scris ca ati plecat de mana, in aceeasi secunda amandoi.... sunt slabe sanse sa-ti mai revii. Iar faptul ca declari ca a fost alungata "pe un post invizibil la Pro Tv International", acela fiind postul de Director Executiv la PRO TV INTERNATIONAL.... cred ca e josnic. In perioada aia stiu din surse sigure ca era canalul Nr. 1 pentru toti romanii din diaspora. Ca sa zic asa.... nu stiu ce vrei sa spui aici, cauti un pic de atentie sau ce?
  • Gaetano Gaetano
    Andreea, ai avut ocazia sa arati ca esti o doamna. Din pacate, ai ratat-o!!
  • Andreea Andreea
    Andreea

    Pe vremea lui Florin Nicoara, Dir de programe in Antena, atunci bateau telenovelele! Dar pot sa-ti mai dau multe exemple, eu tin minte! In ceea ce priveste virulenta replicii mele, e firesc atunci cand e vorba despre moralitate! Nu ai face la fel? Teo este buna prietena cu Doina Gradea si chiar vecina, cu atat mai urat ce a facut Doina. Repet, nu e intamplator, trebuie sa manance si ea in vremuri grele. Cat despre ratingul de la 19, ar fi bine de stiut ca suntem deasupra Pro-ului pe cele 2 sferturi( de altfel, cele mai importante) si mai pierdem cateodata pe ultimul sfert. Te las pe tine sa faci o medie!
  • protoist protoist
    Ce, Andreea, ai uitat ca Zaharescu avea doua solutii? Politie-dosar penal sau sa plece in liniste. Ai uitat cand i s-a spus "mi-e mila de tine, esti tanar si ti-as strica intreaga viata". Pe tine nu te-a dat nimeni afara, ai plecat singura, ca te-ai dus dupa omu' tau :-) Hai, ciocu' mic ca n-am murit cu totii si mai traiesc si aia carora le-a cerut bani, andrei al tau, sau... Stiai de treaba asta, nu-i asa? Parca nu tu l-ai denuntat, cumva producatoarea? I-a vedeti daca mai e in viata, s-o reduceti in timp util la tacere, ca altfel e cam nasol.
  • Iulian Iulian
    Paginademedia, toata vara ati scris despre "Amintiri din protv", cand dati si voi audientele zilnice? De pe toate sloturile orare..
  • Adrian Adrian
    Desi femeie frumoasa,nu imi este foarte simpatica Berecleanu. Poate si din cauza nenorocirilior jurnalului de la ora 5.Stiu ca nu are nicio vina dar asa e in televiziune. Nici Dan Negru nu are vreun mare merit ca s-a lipit de formate de succes. Insa aici are dreptate Berecleanu. Asta de la Pro ori a luat-o razna ori s-a ramolit. Cum poti sa spui asemenea tampenii? Cum poti sa declari ca au plecat amandoi de la Pro , cand a fost o distanta de 5 ani intre plecarile celor doi??? Sau ca ea a prezentat dimineata cand nu a facut niciodata acest lucru?? Sa fi spus ca era grasa,slaba, fitoasa ,cum vrei dar sa bati campii astfel , esti penibila!!
  • Florin Florin
    asta am zis si eu. amintirile doamnei Gradea nu se pupa cu realitatea usor verificabila de catre orice telespectator. Cu toate astea, ce diferenta uriasa e intre atitudinea lui Teo si cea a Andreei Berecleanu. Teo a corectat intr-un mod de bun simt falsurile doamnei Gradea, Andreea Berecleanu s-a gandit ca asta e o ocazie buna sa dea in Protv intr-un mod care pleaca de undeva foarte urat si ajunge in umor involuntar. Daca tot e atat de interesata de cifre, Andreea Berecleanu ar trebui sa lase telenovele indiene ( a dat Antena asa ceva?- poate Andreea ar trebui de asemenea sa isi verifice amintirile) si ar trebui sa ne spuna de cate ori pe an e pe locul 1, in conditiile in care Acces direct cam bate La Maruta. Jalnic.

Trimite un comentariu

sus