Skip to main content

Arnold Schwarzenegger va prezenta The Celebrity Apprentice în locul miliardarului Donald Trump

 
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Actorul Arnold Schwarzenegger, starul francizei "Terminator", va fi noul prezentator al reality show-ului The Celebrity Apprentice, în locul magnatului Donald Trump, care a părăsit această producţie TV pentru a candida la alegerile prezidenţiale americane, scrie Gandul.info, care citează postul NBC.

Publicitate

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 68 de ani, care şi-a reluat cariera în cinematografie la scurt timp după ce şi-a încheiat cel de-al doilea mandat în funcţia de guvernator al statului California, în 2011, va deveni prezentatorul emisiunii "The Celebrity Apprentice" în sezonul 2016-2017, au precizat într-un comunicat reprezentanţii postului NBC, deţinut de Comcast Corp, informează Reuters.

"Arnold Schwarzenegger reprezintă un brand global în domeniul divertismentului şi al afacerilor, iar realizările sale din arena politică vorbesc de la sine", a declarat Paul Telegdy, directorul departamentului de programe alternative din postul NBC.

Paul Teledgy spune că Arnod Schwarzenegger are deja câteva idei pentru a asigura "o abordare nouă" a show-ului de televiziune, în cadrul căruia diverse celebrităţi concurează între ele, încercând să îndeplinească o serie de sarcini cu specific economic şi strângând în acelaşi timp bani pentru proiecte de caritate.

Donald Trump, care a inventat în acest show TV celebra frază "You're fired" ("Eşti concediat"), a părăsit emisiunea la începutul acestui an, deoarece doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016 din partea Partidului Republican.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus