Skip to main content

Ce interval orar este pregătit pentru Lucian Mândruţă la Digi FM. Proiectul RCS, lansat spre sfârşitul anului

 
Lucian Mandruta
Lucian Mandruta

Proiectul de radio al companiei RCS - Digi FM - urmează să fie lansat în cursul lunii noiembrie. Potrivit ultimelor informaţii Paginademedia.ro, noul termen (iniţial era programat în septembrie, apoi în octombrie) a fost schimbat din motive tehnice.

Publicitate

Dacă matinalul va fi prezentat de Bogdan Miu şi de Carmen Constantin (după cum Paginademedia.ro a scris AICI), Lucian Mândruţă va prelua intervalul orar care urmează.

Astfel, în proiectul Digi FM, Lucian Mândruţă are prevăzut, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, intervalul orar 10.00-12.00, în fiecare zi, mai puţin în weekend.

Digi FM va emite pe frecvenţele postului Info Pro, achiziţionat de RCS, împreună cu postul Pro FM, de la grupul Central European Media Enterprises.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ștefan ștefan
    La cîte amânări au tot avut pînă la urmă osă piardă acele fregvențe.
  • mariana mariana
    a treia amanare in conditiie in care profm a crescut in sondaje nu suna bine pt noul digifm. Daca vor lua frecvente profm atunci audienta profm se micsoreaza si banii din publicitate nu vor mai veni ca si pana acum. digifm nu va avea audiente mari la inceput .Probabil o parte din ascultatorii de RRA sau Europa vor trece pe Digi. asa ca decizia cred ca e financiara si nu tehnica.
  • Adrian Adrian
    ,,urmeaza sa preia intervalul care urmeaza,, !!! E clar ,si paginademedia se molipseste de la Mandruta chiar si cand scrie despre el! Asta ba fi cumva un post radio comic? Numai asa se poate cineva gandi sa il aduca pe Balbuta. Va fi spectacol total!

Trimite un comentariu

sus