Skip to main content

Cine va prezenta Jurnalul de weekend de la TVR 1, în locul lui Mircea Radu

 
Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor

Publicitate

Jurnalele TVR 1 de la sfârşitul săptămânii vor avea un nou prezentator. Principala ediţie informativă a TVR 1 din weekend, Jurnalul de la ora 20.00, va fi prezentată de Radu Tudor.

Radu Tudor a prezentat din 2010 programul matinal informativ al TVR 1. Până acum segmentul de ştiri de weekend era prezentat de Mircea Radu şi Dorina Florea.

Mircea Radu a renunţat la prezentarea ştirilor şi pregăteşte o nouă emisiune, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În noua formulă toate jurnalele principale ale TVR 1 vor avea un singur prezentator. De luni până joi va fi Mihai Constantin, iar în weekend Radu Tudor.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cipcirip Cipcirip
    In primul rand, Radu Tudor si Mihai Constantin, or fi ei profesionisti si printre cei mai buni, cu cele mai bune voci, daaaaaar, oameni buni, cu tot respectul, nu sunt de dat pe sticla. sa fie voice overi, sa faca emisiuni, sa fie reporteri, editori, orice altceva sa faca in televiziune, dar nu prezentare de stiri! E chestiune elementara daca ar sti-o sefii din Televiziunea Nationala, e ca nu pui pe sticla persoane NETELEGENICEEEE cum e cazul celor doi mari prezentatori din TVR...Pur si simplu nu poti face asa ceva, decat daca vrei sa te sinucizi

    In al doilea rand, ideea aia cu cuplurile, Ligia Munteanu-Mihai Constantin si Dorina Florea-Mircea Radu, nu era rea!! Erau buni impreuna, fiecare cuplu in parte, iar fetele astea doua chiar mi se pareau profesioniste si pe deasupra mai erau si tare placute, nu neaparat frumoase, dar placute ochilor privitorilor.

    In al treilea rand, cati prezentatori de prime time exista in tarisoara asta?? va spun eu, nici macar unul(ca p'ala de la Kanal D, nici nu pot sa il iau in calcul, ca e orice altceva, da nu prezentator). Credeti ca aia de la Protv, Antena 1 sunt prosti ca au ales femei. Pai nu, e logic, si stiintific explicata treaba, daca vrei audienta, bagi femei la prezentare. Se uita atat muierile la ele, cat si barbati, nu tre sa va explic de ce.

    In al patrulea rand, dimineata am inteles ca va fi Vlad Arhire(care era la sport) cu Lavinia Adam. Nu spun mai multe, dar, voi cand va treziti vreti sa va zambeasca de la TV DOI URATI???? Oameni buni, cu iertare va spun, ala n-are ce sa caute pe TV ca e respingator iar Lavinia Adam, Doamne iarta-ma, daca nu stiti ce spun, sa va uitati macar o data.

    In al cincilea rand, Dorina Florea cica la sport. Pai cand e considerata una dintre cele mai frumoase prezentatoare nu din curtea TVR ului, ca pe langa Ligia Munteanu si Eda Marcu, credeti-ma ca altele nu mai sunt, ci cam de pe piata media, in loc sa o lasi sa iti aduca audienta, tu o muti la sport, cateva minute. Ciudat

    In al saselea rand, eu chiar sper sa nu o fi dat afara pe Ligia Munteanu, ca daca da, ar fi nu prosti, ci facuti gramada.

    Si in al 7 lea rand, conducerea asta din TVR, e fara doar si poate, cea mai proasta din istoria televiziunii nationale. Fie au luat deciziile fara sa gandeasca, fie le-au luat ca sa se razbune pe cei care au luat deciziile inaintea lor(cum ar fi epoca Lucaci Claudiu, doar ca ce n-au inteles astea e ca Mister Lucaci o fi facut el multe nasoale, dar diferenta e ca ala avea viziune si simtea oamenii care sa fie pe sticla, plus campaniile bune si stirile la fel, care aduceau audiente...un singur exemplu, acum Telejurnalul TVR 1 se cam bate la un rating 1 si ceva, pe vremuri facea in medie de 4-5!!!), fie sunt atat de proaste incat cred ca ce fac acum e bine, ceea ce, parerea mea, e cel mai grav din toate variantele posibile!
  • Superbul Superbul
    Radu Tudor e mai bun decat necunoscutul ăla gras, bratwurst-ul cu ochelari care prezinta in timpul saptamanii...cum il cheama pe tipul ăla care seamăna cu o tigaie de culoare crem de la IKEA, stie cineva?...
  • Livia Livia
    Pe bune????Din toti prezentatorii si dintre toate prezentatoarele din TVR, asta ii ia locul lui Mircea Radu?????????? Incredibiiiiiiiiiil
    Mintile luminate din TVR au scos de pe post cele mai frumoase si destepte prezentatoare(nu le stiu IQul, dar le am vazut in editii speciale si la stiri nu se balbaiau ca alteleeee, asa ca pot spune ca nu erau acolo doar niste papusi) pe Ligia Munteanu, care prezenta cu Mihai Constantin si care a fost data afara!!!!!! Dorina Florea, care prezenta cu Mircea Radu, a fost mutata la sport. Vlad Lucian Arhire(al carui tatic e sef prin TVR)a fugit mancand pamantul de la sport si va prezenta dimineata cu o fata, saraca, ce ar trebui sa fie interzisa in a mai aparea la televizor, Lavinia Adam!!! Si la meteo vor fi schimbari, dar inca nu se stie cine va ramane iar Alina Stanciu, pentru ca il deranja prea tare pe domnul Nistorescu, a fost scoasa de la emisiunea de duminica!!
    Va intrebati cine a facut schimbarile astea? ei bine, nu Stelica Tanase, ala nici nu stie cine prezinta stirile in TVR. Raluca Brumariu, Anca Lazarescu si una sau unul, Vali Iorga, producator la stiri. Cum sa crezi tu ca sefa in televiziunea nationala, ca prezentatoarele trebuie sa fie scoase de pe post pentru ca sunt de preferat barbatii la stiri? Voi va dati seama in ce hal a ajuns TVR? daca niste amatoare au decis sa faca astfel de schimbari, absolut fara logica si avand la baza numai frustrati, rautati si polite platite unora sau altora?? Rusine!!
  • Cristian Cristian
    stimiati domni ( vorbesc cu dvs. pt ca aveti o varsta respectabila) va intreb ..la varsta dvs ati putea face lucururile pe care le face acest baiat ?!....cu siguranta nu pentru ca daca ati face ceva nu ati posta comentarii rautacioase la adresa cuiva care reuseste sa faca ceva. Sa facem un exercitu: ati vorbit in fata unui public mai mare decat sotia si eventual un vecin de pe scara ?
    PS : festivalurile internationale de folclor in acceptiunea oamenilor normali nu sunt balciuri
  • ștefan ștefan
    Amai lucrat și pe la radio 1 Piatra Neamț din ce știu
  • Dan Dan
    O fi prezentind suse in weekend, dar Radu Tudor nu e cel mai slab crainic, totusi. Presupun (sper) ca ii vor impune sa renunte la manele.
    Altfel, el da stiri si la Europa FM. Era seara, nu stiu cr va fi din aceasta toamna.
  • gogu gogu
    Radu Tudor prezinta suse in week-end,nu e gluma,omu merge prin balciuri cu MIXTON MUSIC(Marriu Gavrila) si prezinta spectacole cu manelisti,etc.Ideea e alta,TVR n-a gasit pe altcineva ,asta e nivelul TELEVIZIUNII ROMANE,jurnalul de seara sa fie prezentat de astfel de oameni!
  • Iulian Iulian
    Eu vreau audienta de ieri, nu-mi pasa de ăsta

Trimite un comentariu

sus