Skip to main content

Circul lui Guţă de la Antena 1, condamnat şi la Antena 3: „Cum am ajuns să exportăm circ cu manelişti”

 
antena 3
antena 3

antena 3„Cum am ajuns să exportăm circ cu manelişti”, a titrat pe burtieră Antena 3 la emisiunea Esenţial, despre momentul violent de la Un show păcătos, de săptămâna trecută, când manelistul Nicolae Guţă şi-a păruit iubita în direct. Subiectul a ajuns şi în presa tabloidă din Marea Britanie, după cum paginademedia.ro a scris AICI, într-un articol în care Guţă a fost prezentat drept „o legendă” a ţării noastre.

Publicitate

Alina Petrescu a dezbătut în emisiunea sa, Esenţial, cu psihologul Hanibal Dumitraşcu modul în care am ajuns să „exportăm circ cu manelişti”. Jurnalista Antenei 3, post din aceeaşi familie cu Antena 1, a remarcat cum momentul violent a avut loc la o oră de audienţă. „N-am văzut să fie vreo urmare”, a remarcat Alina Petrescu în timpul emisiunii. În plus, Hanibal Dumitraşcu a  remarcat că ar trebui să se facă ceva pentru a stopa aceste spectacol.

De remarcat ca, în luna iulie Observatorul Antenei 1 împreună cu Antena 3 au avut o adevărată campanie împotriva agresiunilor fizice de orice fel. Astfel, toţi prezentatorii Observatorului, precum şi cei de la Antena 3 au purtat în piept o fundă albă în cadrul programelor prezentate.

Cazul Guţă la Antena 1 a ajuns şi în atenţia CNA. Forul are pe ordinea de zi de mâine mai multe ediţii ale emisiunii Un show păcătos, printre care şi cea de săptămâna trecută.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucica Lucica
    Nu ai cum sa-i demanelizezi. Sunt prea multi dupa chipul si asemanarea lui Guta, Salam si altii.
    Ce se naste din pisica vrabie mananca.
  • Cata Cata
    oameni , emisiuni si televiziuni penibile
  • ștefan ștefan
    Să primească amenzi cît mai mari și suspendarea acelor emisiuni pe o perioadă mai îndelungată
  • Ion Ion Ion Ion
    Da, 10.000 de lei.
  • Florin Florin
    am vazut cateva videoclipuri pe youtube din diverse emisiuni? eu nu inteleg cum de nu a fost amendata pana acum emisiunea.
  • Iulian Iulian
    Vad o amenda frumusica pentru Antena1 si canal de.

Trimite un comentariu

sus