Skip to main content

Cristian Pîrvulescu, invitat la Prelipceanu în emisiune în fiecare luni

 
Cristian Pirvulescu
Cristian Pirvulescu

Politologul Cristian Pîrvulescu se alătură proiectului Digi24. Din 14 septembrie, de la ora 21:30 a fiecărei zile de luni, va fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu la Jurnalul de Seară.

Publicitate

Ce înseamnă marile evenimente ale momentului, fie că se petrec aici, lângă noi, sau la mii de kilometri depărtare? De ce se întâmplă şi ce efecte ar putea avea? Ce impact au asupra noastră? Despre înţelegerea profundă a actualităţii prin răspunsuri la aceste întrebări va fi vorba în cele 30 de minute de dialog între Cristian Pîrvulescu şi Cosmin Prelipceanu, potrivit unui comunicat de presă al Digi 24.

Dacă în fiecare zi de luni Cosmin Prelipceanu îl are ca invitat pe Cristian Pîrvulescu, în zilele de vineri în platoul emisiunii Jurnalul de Seară este prezent timp de o jumătate de oră Cristian Tudor Popescu.

Despre Cristian Pârvulescu

Reputat analist politic, Cristian Pîrvulescu este în prezent decanul SNSPA. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat un stagiu de pregătire la Institutul de Studii Politice din Paris. Cristian Pîrvulescu a fost preşedintele Asociaţiei Pro Democraţia (al cărei preşedinte de onoare este în prezent), este membru al Comitetului Economic şi Social European şi membru al unor asociaţii internaţionale din domeniul ştiinţei politice (Asociaţia Internaţională de Ştiinţe Politice, Asociaţia Franceză de Ştiinţe Politice).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andreea andreea
    Foarte bune achizitiile din aceasta toamna ale Digi24. In linia postului. Isi intaresc echipa cu oameni valorosi.

Trimite un comentariu

sus