Skip to main content

DE LA DANS, LA ANIMALE. Beatrice Rancea şi Mihai Petre, foşti juraţi la Dansez pentru tine, se reîntâlnesc în juriul Ham Talent. Care este componenţa juriului

 
Ham Talent
Ham Talent

Ham Talent

Publicitate

Show-ul Ham Talent, pe care Mona Segall îl va produce la Antena 1 în acestă toamnă, va avea cinci juraţi. Beatrice Rancea, Diana Munteanu, expertul Gabriel Cocu, Mihai Petre şi Pepe sunt cei cinci care vor juriza şi analiza numerele animalelor de companie care vor evolua în cadrul show-ului.

Show-ul de pe Antena 1 îi va aduce din nou împreună pe Mihai Petre şi pe Beatrice Rancea, care au fost colegi, timp de mai multe sezoane, în emisiunea Dansez pentru tine, produsă tot de Mona Segall, dar la Pro TV.

În urmă cu 15 ani, Beatrice Rancea a început să salveze câini de pe străzi. La un moment dat a avut nu mai puţin de 32, pe care îi îngrijea la ea acasă. Rancea: „Am strâns cât am putut de pe stradă, erau câini maltrataţi, chinuiţi de oameni, loviţi de maşini. Acum, din păcate, mai am doar 17, pentru că au mai îmbătrânit şi au murit. Fiecare căţel are o poveste impresionantă”.

Ce va rol va avea fiecare jurat:

Beatrice Rancea va nota la „Ham talent” relaţia dintre stăpân şi animal. 

Diana Munteanu punctează aspectul fizic al animalelor de companie.

Gabriel Cocu punctează tehnica demonstraţiilor, la felul în care stăpânii au exersat cu animalele lor. „Rolul meu în această emisiune este acela de a juriza demonstraţiile din punct de vedere tehnic. Voi puncta atât plusurile, cât şi minusurile, ajutând astfel concurenţii, spectatorii şi telespectatorii să dobândească o imagine cât mai clară a tipului de relaţie pe care oamenii o pot avea cu animalul de companie prin dresaj, condiţionare şi motivare. Am lucrat până acum cu peste 4000 de exemplare, îmi pot da seama cu uşurinţă dacă pregătirea numărului a fost făcută într-o manieră forţată, neprietenoasă sau, dimpotrivă, cu stimulare pozitivă şi dragoste”, declară Gabriel Cocu. 

Mihai Petre notează talentul şi capacitatea de a performa a animalelor de companie, iar Pepe punctează capacitatea animalelor de companie şi a stăpânilor de a face spectacol.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    de unde a scuipat, de acolo va linge!
    ”Fi-mi-ar scârbă"
  • Robbie Robbie
    Cui pasa de codita lui Pepe. E un talent show cu animale de companie, mie imi place cum au facut formatul, ii gen Next Star, Romanii Au Talent sau Romania Danseaza cu animale de companie care au talent. Cam mult Wowbiz, Un Show pacatos sau alte emisiuni de genul asta te au spalat creieri tai.
  • sa sa
    O sa fie varza emisunea.pe Codita asta de pepe la toate emisunile de pe antena il vezi,dar nu aren nici un talent.cred ca o sa fie varza murata
  • Andrei Andrei
    Va fii praf emisiunea Clipe de fericire de la Pro TV. Mai bine emisiunea asta decat Burlacita sau Ferma Vedetelor
  • geo geo
    Chiar nu am atacat emisiunea.
    Am zis doar ca banii nu au miros... de cîine.
    Oare managerul Operei Naționale din Iași, doamna Beatrice Rancea se va lăuda, vreodată, că a fost jurat la Ham show?
  • jaja jaja
    Presimt ca va fi praf emisiunea...si va avea si audiente slabe.
    Anulata dupa 4 editii,ca emisiunea de dans...nici nu mai stiu cum se numeste.
  • Robbie Robbie
    Dar ce mai atacați o emisiune care nici nu a început. Şi dacă va face audiență, este primul show de animale făcut în România și în Europa, nici în Anglia, Germania sau Italia n-au făcut emisiuni de genul ăsta. Ce persoane, prea mult Ferma Vedetelor, Sunt Celebru scoate-mă de aici, Temptation Island, Mireasa Pentru Fiul Meu, Wowbiz, Un show păcătos și alte mizerii de la tv se vad in fiecare zi. Sa va mai uitați și la un talent show..
  • Dragos Dragos
    Singurul care se potriveste cu titlul show-ului este Pepe. :)
  • Victor Victor
    Bendeac ar fi bun pentru competitie, nu juriu. Dar numai tinut in lesa.
  • Expertul, Expertul,
    Ham talent suna a emisiune cu romi si pentru romi! Cel mai probabil, acest show va fi difuzat duminica, la concurenta cu filmul Pro.
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    Mai potriviți pentru Juriu ar fi fost Mihai Bendeac (că tot l-au adus înapoi) și Mickey Hash. Pe bune.
  • geo geo
    Doamne...ce au fost si ce au ajuns...
    Munteanu da note pentru aspectul fizic al animalelor de companie, Rancea pentru relația dintre stăpân și animal, coregraful Mihai Petre noteaza talentul și capacitatea de a performa a animalelor de companie - iar Pepe punctează capacitatea animalelor de companie și a stăpânilor de a face spectacol.Gabriel Cocu este singurul care stie "meserie" si este pe "felie" in juriu...in rest jurati potriviti, mai degraba, la concursurile de dansuri sau de voce...
  • marian marian
    Vai oadunatura de papagali , poate caricatura de M Petre va dansa tangou cu Mona la bara iar animalele saracele vor dansa pe langa ei , stiu ca sant peste tot asa ceva dar eu iubitor de animale as INTRZICE asa ceva la tv. Auzi Mona dute la sapa si nu mai te oftica cand ti o ia PRO tv inainte , ITI DORESC CELE MAI PROSTE AUDIENTE .

Trimite un comentariu

sus