Skip to main content

Diva va lansa o nouă telenovelă, Chipul răzbunării

 
Chipul razbunarii
Chipul razbunarii

Postul de televiziune Diva va lansa pe 5 octombrie o nouă telenovelă, Chipul răzbunării. Noua producţie din grila canalului Diva, care îl are ca protagonist pe actorul Saul Lisazo, va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00.

Publicitate

Despre noua telenovelă

Chipul răzbunării (El Rostro de la Venganza, titlul original) este o telenovelă produsă de Telemundo în 2012, în care joacă: Saúl Lisazo, David Chocarro, Elizabeth Gutierrez, Maritza Rodríguez, Marlene Favela, Roberto Mateos, Jonathan Islas, Felicia Mercado, Gabriela Rivero şi alţii.

Diego Mercader (30 de ani) abia a fost eliberat din unitatea psihiatrică a unei închisori din New York, după 20 de ani petrecuţi acolo pentru că în copilărie a orchestrat un masacru în şcoala lui, în urma căruia au murit 7 colegi de clasă. Îşi datorează libertatea eforturilor constante ale psihiatrului său, Dr. Antonia Villarroel (Maritza Rodríguez). După ce iese de după gratii, aceasta îi face cunoştinţă cu bărbatul care i-a devenit binefăcător: bancherul de succes Ezequiel Alvarado (Saúl Lisazo), care îi oferă o viaţă şi o identitate noi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus