Skip to main content

Echipa de la Trăsniţii filmează un nou sezon, dar şi un nou serial: La TV. Despre ce este vorba în La TV şi când va fi difuzat

 
Trasnitii
Trasnitii

Creatorii seriei Trăsniţii au pregătit un nou serial de comedie care se va numi La TV şi va fi difuzat tot pe Prima TV. Revine şi producţia Trăsniţii, cu un nou sezon.

Publicitate

Despre ce va fi vorba în noul serial La TV?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, serialul urmăreşte viaţa din culisele televiziunii, cu personajele specifice audiovizualului. Actori în noul sitcom vor fi, în mare parte, cei din distribuţia sitcomului Trăsniţii.

Noul serial de pe Prima TV va fi difuzat de postul TV cel mai probabil în weekend, câte un episod pe săptămână.

Dacă La TV va fi în weekend, sitcomul Trăsniţii va reveni în grila TV cu patru episoade în fiecare săptămână. Începând din 21 septembrie, sezonul cu numărul 25 va fi difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Atât Trăsniţii, cât şi La TV, au acelaşi producător, Grig Chiroiu Media Company, firmă cu care Prima TV a avut un litigiu legat de o datorie de mai multe zeci de mii de euro.

Grig Chiroiu Media Company, casa de producţie a serialului Trăsniţii, a dat în judecată Prima TV pentru a-şi recupera aproximativ 60.000 de euro. Instanţa le-a dat câştig de cauză, după cum paginademedia.ro a scris AICI, însă televiziunea a intrat în insolvenţă (detalii, AICI).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    daca nu mai e Marlanu, atunci nu mai are nici un farmec. Trasnitii fara Marlanu e ca si STAR TREK fara SPOCK sau Avengers fara Iron Man, ce rost are..... si se mai gandesc sa faca si un nou Serial, cand prima se apropie de inchidere acum cand sunt in INSOLVENTA. mai bine termina odata si gata cu atat pentru NIMIC.

    si ce mai nume asa de Inspirat...... auzi......... LA TV. pai daca e asa, nu e de mirare ca nu mai e nimic bun.... stiti voi unde. sa vedem cate editii vor fi dedicate lui pupaza si huidu za killer, la nesfarsit, si cine se mai uita la prima.....
  • nayr nayr
    Fără Toni Ionescu sitcomul e nul ...vax....si fără farmec.....dislike
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Nu, insolventa inseamna ca sunt in procedura de reorganizare.
  • yo yo
    eu nu mai inteleg nimic. daca a intrat in insolventa, nu inseamna ca prima tv se va inchide ???

Trimite un comentariu

sus