Skip to main content

Eurosport prelungeşte acordul pentru drepturi exclusive pentru Australian Open până în 2021

 
Australian Open
Australian Open

Eurosport a anunţat prelungirea acordului pentru drepturile TV şi digitale exclusive pentru Australian Open. Astfel, Openul Australian rămâne pe Eurosport în 50 de pieţe europene până în 2021.

Publicitate

"Reînnoirea parteneriatului cu Federaţia Australiană de Tenis, care începe din 2017, include de asemenea drepturi noi, care ne permit să oferim - în direct şi în exclusivitate - două turnee premergătoare Openului Australian, World Tennis Challenge, dar şi drepturile pentru Hopman Cup. În total, noul acord va asigura aproximativ 300 de ore de transmisiuni în direct pe canalele Eurosport şi, pentru prima dată, transmisiuni online în direct pentru partidele disponibile din cadrul fiecărui eveniment, aşa cum sunt produse de Federaţia Australiană de Tenis", se arată într-un comunicat al Eurosport.

Peter Hutton, CEO Eurosport:

“De peste 20 de ani, Australian Open este o competiţie esenţială în oferta de tenis a Eurosport. Obiectivul nostru este să aducem conţinut premium exclusiv, dar şi să consolidăm parteneriate cheie deja existente, cum este cel cu Federaţia Australiană de Tenis. Astfel, asigurăm drepturi suplimentare pentru transmisiuni în direct care ne garantează acces exclusiv, timp de o lună, la turnee de tenis de top. Fanii vor beneficia de o experienţă unică a vizionării graţie conţinutului şi îmbunătăţirilor deja planificate în producţiile de la faţa locului oferite de Eurosport.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus