Skip to main content

Facebook pregăteşte un buton de „dislike”

 
Facebook-Hepta 2
Facebook-Hepta 2

Reţeaua socială Facebook va avea în viitor un buton de „dislike”. Anunţul a fost făcut de fondatorul reţelei, Mark Zuckerberg, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri care a avut loc ieri la sediul central al Facebook, Menlo Park, California, anunţă BBC.

Publicitate

Acesta a explicat că scopul butonului de „dislike” va fi pentru ca lumea să-şi exprime empatia în legătură cu anumite situaţii. „Butonul de dislike a fost cerut mereu de către unii utilizatori de la introducerea faimosului buton„like” în 2009”, a precizat Zuckerberg.

„Probabil că sute de oameni au întrebat despre asta şi astăzi este o zi specială pentru că pot să vă spun că lucrăm la asta şi suntem aproape de începerea testelor”, a mai adăugat fondatorul Facebook.

Profesorul Andrea Forte, expert social media la Universitatea Drexel din Philadelphia: „Butonul ar putea fi folosit pentru a exprima sentimente negative - precum frustrarea cauzată de anumite posturi care apar în newsfeed, dar mă îndoiesc că îi va face pe utilizatori să vrea să aprecieze negativ fotografiile prietenilor lor. Cred că îl vor folosi mai mult pentru a-şi exprima solidaritatea când cineva postează o informaţie despre un eveniment negativ, moartea cuiva sau o pierdere"”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    La noi se posteaza multe prostii politice,inventii despre Boca,daci,etc .Pe acele tampenii vor iesi alte si alte scandaluri.Scandal egal "vizualizari",merg reclamele,curg banii.
  • jaja jaja
    Cea mai proasta idee.
    Dupa 1 saptamana nu o sa mai puna nimeni poze :)))...
    Zuckerberg s-ar putea sa faca cea mai mare greseala...
    El probabil nu stie ca sunt persoane care nu au numai prieteni in lista...
  • Iulian Iulian
    Bravo. Deci persoanele cu 5.000 de like's/poza o sa obtina 10.000 de DISLIKE's:))))

Trimite un comentariu

sus