Skip to main content

Mihai Bendeac, oficial înapoi la Antena 1: „Revenim, dar nu ne revenim”

 
mihai bendeac
mihai bendeac

Antena 1 anunţă oficial revenirea lui Mihai Bendeac la postul de televiziune, despre care paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

Publicitate

Bendeac va continua show-ul In puii mei, în a doua jumătate a toamnei. „Nu-mi place sa spun, sententios, indemnuri gen: “Urmariti-ne!”. Cine vrea, o va face. Atata timp cat iubesti ceea ce faci, asta cred ca se transmite si nu mai e nevoie de altceva. Ii sfatuiesc pe oameni sa nu-si creeze asteptari despre cum va fi show-ul acum, in 2015. Sa se bucure de momentul acela. In concluzie, revenim dar nu ne revenim”, a declarat Mihai Bendeac.

Echipa pregateste peste 50 de personaje noi, o alta abordare, o alta temporizare la nivel de scheci, la nivel de prezentare, la nivel de integrare a elementelor evolutive in comedia ultimilor ani. „In spatele acestei reveniri stau ore, zile, luni de studiu. Faptul ca tot ce am facut in internet in ultimii ani a devenit viral ma face sa cred ca limbajul meu este contemporan. Am o responsabilitate in fata oamenilor. In ochii multora reprezint un reper si le multumesc pentru asta”, a mai declarat Bendeac.

Discuţiile cu Mihai Bendeac s-au purtat în ultimele luni, o perioadă în care Antena 1  a difuzat pe post, de la ora 20.30, reluări ale emisiunii În puii mei, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Conflict deschis cu Antena 1. Istorial procesului Bendeac - Antena Group

În luna mai, instanţa venea cu un verdict: ostul realizator al emisiunii În puii mei trebuie să plătească Antena Group despăgubiri de 3.000 de euro, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. “Sentinţa pare surprinzătoare”, nota Mihai Bendeac despre decizia instanţei. “În loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo sută de ori mai puţin”, scria Bendeac pe contul său de Facebook.

De unde a pornit procesul?

Bendeac a fost acţionat în judecată în octombrie 2014 pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale”. Reamintim că Mihai Bendeac a decis, în octombrie 2013, să iasă din emisiunea iComedy.

Antena 1 a considerat atunci că a încălcat astfel contractul pe care îl avea cu postul de televiziune. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar şi o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Bendeac a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 şi că avea şi o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune.

Mihai Bendeac şi Mikey Hash, partenerul său la iComedy, au avut atunci şi un shimb de replici acide pe Facebook. Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de “o formă de ticăloşie” cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy. Hash a reacţionat, acuzându-l pe Bendeac că “a lăsat echipa baltă”.

Bendeac a replicat: “nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac.” Anul acesta, Bendeac a revenit la Prima TV, post la care a realizat o emisiune de 30 de minute, Jurnalului unui burlac.

Vara trecută, Bendeac a fost în discuţii cu Pro TV pentru un rol de jurat în cadrul show-ului Românii au talent. Discuţiile au picat, potrivit lui Bendeac, după ce Antena 1 ar fi trimis la Pro TV notificări.

“La Prima TV, am primit notificarea chiar în ziua în care eu trebuia să intru pe post. Cu sume, cu despăgubiri de milioane. L-am întrebat şi pe Cristi Burci, s-a consultat cu avocaţii şi a decis să intre. Pro TV, fiind parte a unei companii internaţionale, este mai precaut, mai ales că vorbim de un show internaţional. Nu riscă să ajungă în situaţia să nu difuzeze emisiunea.”, a declarat Mihai Bendeac într-un interviu pentru paginademedia.ro, acordat la începutul lunii august 2014.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    S-a intors IMITATORUL....umil, cu coada intre picioare, la postul de la care a demisionat "pentru ca e al dracu de mandru de el", mai penibil ca niciodata, batandu-si joc de bruma de talent pe care-o are la o varsta la care trebuia sa fie ori actor, ori matur...."personajele" imitate sint scursura societatii, oligofrenii dati de "posturile tv" la "stiri" si alte specimene degenerate...individul se crede mare pentru ca, nu-i asa, "si altii imita aui au imitat"...dar una e sa-l imite Charlie Chaplin sau Caragiu (ca tot se da fan) pe nen-tu Hitler, alta e sa il imiti tu pe Salam, Picurca si alti bolnavi mintali care starnesc cel mult scarba ....dar omul e produsul mass-mediei si societatii in care traieste:cand "televiziunile nationale" dau DOAR gunoi, cacat, curve si bolnavi mintal, e normal ca partea "culturala" sa se adreseze tot celor care gusta si restul programelor lor....deci nu Bendeac e de vina, ci aia care-l promoveaza.....problema ta si a manelistilor ca tine e ca din ce in ce mai multi ajung sa se pise pe fostii "idoli", iar acum doar aia pe care-i imiti tu se mai uita la tv....
  • Cristi Cristi
    Bendeac e un tampit, asa a plecat si de la Prima, ca i s-a sculat lui! Asta n-a fost batut la timp.

Trimite un comentariu

sus