Skip to main content

Mihai Dobrovolschi a primit permisiunea CNA să amâne din nou lansarea radioului Eu-Inimă-Radio

 
Dobrovolschi Unica
Dobrovolschi Unica

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, astăzi, o solicitare a societăţii Dobrolific SRL, care îl are ca asociat unic pe Mihai Dobrovolschi, de amânare cu încă şase luni a punerii în funcţiune a postului de radio generalist Eu-Inimă-Radio, relatează Mediafax.

Publicitate

Mihai Dobrovolschi, realizator la Radio Guerrilla, a câştigat, pe 18 decembrie 2013, la un concurs organizat de CNA, o frecvenţă la Suceava (90,4 MHz) pentru a lansa un post de radio generalist numit Eu-Inimă-Radio.

Pe 3 martie, CNA a aprobat o primă amânare cu şase luni a punerii în funcţiune a postului de radio Eu-Inimă-Radio, care a expirat, iar societatea Dobrolific SRL a solicitat o nouă amânare cu şase luni, potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de joi.

Membrul CNA Radu Herjeu a spus că reprezentanţii societăţii Dobrolific SRL ar fi trebuit să vină la şedinţa Consiliului pentru a explica de ce nu au putut lansa radioul Eu-Inimă-Radio la Suceava, în această perioadă de peste un an şi jumătate, de când au primit licenţa, mai scrie Mediafax.

"E singura licenţă (pe care o au, n.r.). Au sperat că pot să obţină un fel de reţea, dar au obţinut una singură", a spus Răsvan Popescu, vicepreşedintele CNA.

Consiliul a aprobat amânarea cu încă şase luni a punerii în funcţiune a postului Eu-Inimă-Radio cu unanimitatea membrilor prezenţi la şedinţa de astăzi (Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu).

LEGISLATIE. Potrivit articolului 57, alineatul 1, litera a din Legea audiovizualului, "Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: titularul nu începe difuzarea serviciului de programe, în condiţiile stabilite prin licenţă, în termen de 12 luni de la obţinerea licenţei audiovizuale; Consiliul poate acorda două prelungiri succesive de câte 6 luni în situaţii justificate".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radio fara Inima Radio Radio fara Inima Radio
    De 2 ani se chinuie sa emita ... , iar personajul nu are bani sa treaca strada !!! Cum a reusit un astfel de proiect sa castige licenta ??? Sta frecventa blocata de un individ care nu are locatie , nu are echipament , nu are nimic concret pentru a emite pe 90.4 Mhz !!! Dar primeste o noua amanare de 6 luni ... pe criterii ... colorate !!! In loc sa-i fie retrasa licenta , CNA-ul tolereaza o minciuna inca din faza de proiect prezentat acum 2 ani . Sa vedem in marte 2016 , mai primeste o amanare cu dedicatie ???
  • Iulian Iulian
    De ce acorda licente daca nu se folosesc? Altii incearca sa obtina licente si nu primesc, iar astia care primesc nu fac nimic cu ele.

Trimite un comentariu

sus