Skip to main content

National Geographic a fuzionat cu 21st Century Fox

 
Rupert Murdoch
Rupert Murdoch

National Geographic a fuzionat ieri cu 21st Century Fox, companie deţinută de Ruper Murdoch, în cadrul unei înţelegeri de 725 de milioane de dolari, scrie HotNews.ro, care citează New York Times.

Publicitate

În entitatea rezultată vor fi incluse toate publicaţiile, studiourile şi departamentele digital media, licenţe sau de comerţ online ale National Geographic.

21st Century Fox va deţine 73% din capitalul noii entităţi, numită " National Geographic Partners" , iar "National Geographic Society" va deţine 27%. Ambele societăţi vor fi reprezentate egal în conducere.

"Această fuziune este despre crearea unei noi companii, o revitalizare a brandului" spune James Murdoch, şeful executiv al celor de la 21st Century Fox.

National Geographic Society va continua să funcţioneze ca o societate non-profit, astfel că banii proveniţi de la Fox se vor duce în investiţii pentru ştiinţă, cercetare şi educaţie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    si acum ca FOX si NG au fuzionat, oare va veni FOX pe piata TV din Romania cum se zvonea de multi ani???? ca doar exista NG si in Romania, deci se poate sa ajunga si FOX cu ocazia asta.....

Trimite un comentariu

sus