Skip to main content

Patru actori din Las Fierbinţi joacă astăzi într-un nou rol: concurenţi la Ce spun românii. Măruţă, Busu, Iulia Vântur şi Neti sunt în echipa adversă

 
Las Fierbinti
Las Fierbinti

Odată cu debutul unui nou sezon al serialului Las Fierbinţi, Pro TV a pregătit o ediţie specială a emisiunii Ce spun românii. Patru dintre actorii serialului de comedie vor fi concurenţi în quizz-show-ul prezentat de Cabral.

Publicitate

Anca Dumitra (Gianina), Marius Chivu (Raţă), Ionuţ Ciocea (Brânzoi) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) vor face echipă şi vor lupta pentru o cauză nobilă împotriva echipei formată din Cătălin Măruţă, Neti Sandu, Florin Busuioc şi Iulia Vântur, de la ora 16:00, la Ce spun românii.

Ce animal poate sări peste garduri, Care parte a corpului este cel mai greu de menţinut curată sau Numiţi ceva ce aveţi, dar nu sunteţi mulţumiţi cum funcţionează, sunt doar trei dintre întrebările la care cele două echipe vor trebui să răspundă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia1 iulia1
    Din pacate Ce spun romanii se va iesi din grila, din pacate. Una din cele mai decente emisiuni si un format extraordinar. In loc va intra porcaria de lectii de viata. Cesnavicius nu mai aduce porcarii la Pro TV. De ce nu se scoate din grila Vorbeste lumea, Maruta sau stirile de la 5 ?
  • Iulian Iulian
    A da.. M-am luat dupa ora din Spania :))). 16:00 in Romania, 15:00 in Spania..
  • Florin Florin
    Ce spun romanii nici macar nu e la 15. :))
  • Iulian Iulian
    "Ce spun romanii" a pierdut audienta cand a fost schimbat la ora 15:00 in favoarea "Mireasa pentru fiul meu"
  • Florin Florin
    inteleg din programele tv de pe net ca vineri se termina Ce spun romanii? ce audiente a facut in perioada asta?

Trimite un comentariu

sus