Skip to main content

RCS&RDS lansează încă un canal de sport, Digi Sport 4

 
Digi Sport 4
Digi Sport 4

Consorţiul RCS&RDS va lansa din 1 octombrie al patrulea canal de sport, scrie Capital.ro. Noua televiziune se va numi Digi Sport 4. Operator de cablu deţine în prezent alte trei canale de sport: Digi Sport 1, 2 şi 3.

Publicitate

Digi Sport 4 va fi disponibil în pachetele din grila de televiziune digitală prin cablu DIGI TV ale RCS, fără costuri suplimentare la abonament.

Primul canal Digi Sport a fost lansat în luna iulie a anului 2009. Cele trei canale Digi Sport transmit meciurile din Liga 1 şi cele mai importante competiţii sportive din lume: Primera Division Spania, Serie A Italia, Ligue 1 Franţa, handbal, baschet, gimnastica, polo, tenis, atletism etc.

Din portofoliul RCS&RDS fac parte televiziunea de ştiri Digi24, cu opt staţii regionale, trei canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, trei programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv, patru posturi de radio: Pro FM, Info PRO, Music FM şi Dance FM.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Si pe platforma satelit de ce nu?
  • Iulian Iulian
    Bun prezent.. Doar sa faca asa incat prezentul sa nu devina trecutul.
  • geo geo
    Bine spus...mai dădeai...pe perioada de vară au fost perioade în care nu au reușit să acopere și grila DS 3 cu transmisii în direct...ca și alții...Acum este însă altceva...și este bine să ne referim la prezent.
  • Iulian Iulian
    Am stat in Spania 2 luni in vacanta, aveam RCS-RDS, era non-stop pe DigiSport 1, mai dadeam pe DigiSport 2 sau 3, dar pe 3 vedeam mereu numai stiri.
  • geo geo
    Tu cred ca privesti la Dolce, mai mult...
    In seara asta, de exemplu, pe DS 3 a fost in direct derbyul Ligii nationale de handbal, Brasov - CSM București...mîine de la 8.30 este tenis in direct de la Wuhan iar de la 19.30 este meci din campionatul Frantei. Zilnic - și mai ales - în week-end sunt și pe DS 3 numeroase transmisii în direct.
  • geo geo
    Digi Sport 4 va fi disponibil în pachetele din grila de televiziune analogică şi digitală prin cablu DIGI TV ...deci nu va fi disponibil pe rețeaua Digi Satelit, să înțelegem?
  • Cata Cata
    Seara si in weekend-uri chiar difuzeaza multe competitii , problema e ca nu au cum sa transmita meciurile din Franta , nu au loc , plus ca din Spania mai transmit si alterantiv , si mai au Scotia , Belgia si Portugalia plus handbal , baschet , tenis , o sa fie si hochei , si altele !
  • claus claus
    digi 4 o sa difuzeze liga 2, sau cel putin meciurile Rapidului din liga a 2-a
  • Iulian Iulian
    Si Hit Music Channel si Music Channel sunt tot la RCS-RDS. Dar ei sunt actionari, nu propietari.
  • ștefan ștefan
    Și Hit music Channel nu tot al celor dela RCS RDS este?
  • kikipedia kikipedia
    Sa lanseze inca unul de sport ca si asa au anuntat intern ca vor inchide statiile locale. Bani aruncati din punga lui Teszari.
  • geo geo
    Au prins-o repede cei de la Capital.
    Cei de la Digisport nu au pus stirea de siteul lor, deocamdata.
    Chiar era necesar un asemenea canal...mai ales in week-end, atunci cind ramaneau, de obicei, partide din campionatul Frantei nedifuzate, ptr ca nu era loc in grila primelor 3 canale, acolo unde se difuzau meciuri din Liga 1, Spania si Italia.
  • Iulian Iulian
    Si totusi, de ce se mai lanseaza alta televiziune de sport? DigiSport 3 nici macar nu difuzeaza sporturile ca si 1 si 2.. Doar stiri. DigiSport4 ce o sa difuzeze?

Trimite un comentariu

sus