Skip to main content

Replică la replică. Ce-i răspunde Doina Gradea Andreei Berecleanu: „Noi, ceilalţi, foştii tăi colegi din PRO TV, ştim exact ce s-a întâmplat. Şi, dacă nu e adevărat episodul, atunci dă-mă în judecată”

 
Doina-Gradea-Business-Magazin
Doina-Gradea-Business-Magazin

Doina Gradea, fostă asistentă a lui Adrian Sârbu şi fost director la Pro TV Internaţional, a reacţionat la rândul ei după mesajul dur al Andreei Berecleanu. "Daca vrei sa negi situatia cand jurnalul de dimineata prezentat de tine si Andrei Zaharescu devenise mult prea comercial... e treaba ta. In articolul meu nu am pomenit anul in care ai plecat tu sau Andrei, ci am spus de un eveniment. Poti sa negi ca s-a intamplat?", spune Doina Gradea.

Publicitate

Istoricul faptelor:

Doina Gradea a povestit într-un articor despre plecarea soţilor Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu de la Pro TV, spunând că cei doi se “implicasera” prea tare in continutul matinalului pe care îl prezentau împreună, transformandu-l in “talcioc personal”, asa incat depasisera cu mult limitele jurnalismului si profesionalismului impus cu rigoare de companie si care puteau afecta imaginea Pro TV”.

Andreea Berecleanu a reacţionat, printr-o poziţie trimisă Paginademedia.ro: Cum este posibil ca “una dintre emisferele cerebrale ale lui Sârbu” sa susţină aberaţii?, a spus Berecleanu despre textul de ieri al Doinei Gradea, cu amintiri din Pro TV. Prezentatoare Observatorului a spus în punctul de vedere trimis paginademedia.ro că nu a prezentat niciodata dimineata, şi ca a plecat din Pro tv „bine merci dupa o discutie frumoasa cu insusi Adrian Sarbu in 2003, dupa 8 ani de ProTv, din care 6 ani la stirile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu in 1998” (pe larg, AICI).

Poziţia Andreei Berecleanu a atras o "replică la replică" din partea Doinei Gradea, pe care Paginademedia.ro o publică în continuare.

Poziţia integrală a Doinei Gradea, în continuare:

In care raspund la dreptul la replica al Andreei Berecleanu publicat in Pagina de Media, cu mentiunea ca iti pot da dreptul la replica si pe www.oaresuntunporc.ro. Aici te poti manifesta liber...in scris, intr-adevar fara beneficii materiale.

Dragalasa Andreea Berecleanu,

Niciodata nu ai reusit sa iti depasesti limitele. Folosesti un limbaj care nu are nici o legatura cu jurnalismul, de fapt nici nu imi aduc aminte sa fi facut altceva decat meseria de prezentator care nu implica neaparat realizarea de stiri. Meseria de jurnalist, dragalaso, implica sa mergi pe teren, sa te documentezi, sa iei interviuri fara sa citesti de pe prompter. Pentru tine, meseria de jurnalist pare ca implica doar citirea stirilor.

Ma rog, trecem peste limbajul folosit in dreptul la replica si ajungem la fapte.

"Usiera", cum ma numeste ea, draga de Berecleanu Andreea, este cea care te-a adus in PRO TV.

Intr-o seara urata, friguroasa, imediat dupa lansarea PRO TV, am fost chemata, rugata, de un prieten drag care mi-a facut cunostinta cu tine la el in birou. Erai foarte tanara, frumoasa, si te-am luat si dus in PRO TV. Pai tu cu usierele vorbeai, dragalaso? Hmmm...

Cat despre faptul ca tipam la presedinti, ca barfeam, ca tipam, ca amenintam, astea, pentru orice minte clara, nu pot fi decat nascociri din noaptea mintii...

Toti am avut un trecut. Daca vrei sa negi situatia cand jurnalul de dimineata prezentat de tine si Andrei Zaharescu devenise mult prea comercial... e treaba ta. Poti spune ce vrei. Dar sa aberezi ca tipam la presedinti..., esti de rasul curcilor. Ca inventam ratinguri mari peste ale concurentei, este iarasi de rasul curcilor. Datele de audienta stateau la dispozitia intregii industrii media. Sa te lauzi ca un post concurent batea PRO TV cu seriale indiene nu e o lauda, dragalasa Andreea, vorbesc tot pentru industria media. Tu nu poti vorbi de "eminente cenusii" ca nu prea stii exact cum sunt alea. Vezi in continuare de botoxul si acidul hialuronic de care te ocupi mai nou, fara legatura cu jurnalismul, si nu iti mai renega trecutul. Trecutul tau, parte din el, il are alaturi pe Andrei Zaharescu inclusiv in perioada PRO TV unde tu personal ti-ai dorit tare mult sa ajungi.

In articolul meu nu am pomenit anul in care ai plecat tu sau Andrei, ci am spus de un eveniment. Poti sa negi ca s-a intamplat? Uita-te in oglinda daca poti inainte sa iti raspunzi tie. Noi, ceilalti, fostii tai colegi din PRO TV, stim exact ce s-a intamplat. Si, daca nu e adevarat episodul, atunci da-ma in judecata!  Pana atunci, continua cu limbajul tau de non jurnalist sau de detinator al unui spa ca e de bine pentru tine.

Ma ameninti ca daca spui tu si faci tu...stilul asta este tipic unei categorii de oameni. Poti sa o faci, la fel cum oamenii in general, nu tu in special, pot spune diverse si chiar o fac. Conteaza insa cine crede cu adevarat ceea ce spui. Cat de credibila esti. Ca jurnalist si nu numai.

Spui ca am fost alungata la un post obscur, PRO TV International. E misto tare sa fii alungat in functia de director executiv al unui canal de televiziune nr 1 in randul romanilor de peste hotare. Din nou, probabil noaptea mintii...nu esti la curent cu piata media, dragalaso.

Reactia ta este pe masura asteptarilor mele pentru ca te cunosc.

Pui problema din ce traiesc eu, din ce obtin venituri. Cumva sunt din furat sau cum? Ce insinuezi?

Ooo, pentru linistea ta, eu nu obtin venituri din toate aceste amintiri publicate pe www.oaresuntunporc.ro.

Spui insa ca tu obtii venituri din prezentarea unor jurnale? Cam mari veniturile ca sa iti faci o clinica de beauty. Pai... cum asa? Bravo tie. "Succesuri"!

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    doina gradea are exact atitudinea si limbajul de precupeata barfitoare. la care ma si asteptam, doar arata ca o precupeata barfitoare.
  • Geo Limonada Geo Limonada
    Draga Andreea : ai lucrat in cocina la dan voiculescu in cel mai josnic si perfid aparat de azvarlit excremente ce s-a putut inventa, intr-o masinarie de tip nazist si nu va veti putea da jos excrementele, toate "petele" muuulta vreme de acum inainte !

    Tzoparlania si Mizeria ,in cea mai "pura" stare , asta e caracteristica cloacai anteniste si cu tinicheaua de glezne veti umbla oriunde va vor purta "pasii"...

    "Duios Securitatea trecea"...
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    Draga Andreea,
    Asta-i chiar din putu' gandirii! De parca tu, fara TV, ai fi fo' Marie Curie sau Maica Teresa, iar acasa iti geme biblioteca de la greutatea atator capodopere ce ti-au fost publicate in toate limbile pamantului. Asta fara sa mentionam ca printre bibelourile din vitrine se lafaie-mai mult sau mai putin stingher- cate un Nobel sau un Pulitzer, de care Oscarul pentru scenariu se ascunde rusinat in spatele baleriniei de portelan.
    Si tu si Gradea aveti la schelete in dulap cu care, daca le-am scoate la iveala, am putea umple cimitirele mai repede decat o facea epidemia de ciuma.
    Ca atare, aveti minima decenta si opriti-va, niciuna nu aveti calitatea morala de a ridica piatra sa dati in cealalta. Asta daca presupunem ca mai aveti morala.
  • Iulian Iulian
    Asistenta = secretara. Deci cam ala si nivelul de barfa.

    Andrei Zaharescu a plecat pentru ca lua bani de la invitati. Deci pentru ca era spagar.
  • geo geo
    Postacii anteniști și-au făcut treaba...
  • Alexynio Alexynio
    Doina Gradea, după modul in care scrie mi se pare o mare codoașă si intriganta. Andreea Berecleanu este si a fostmereu o mare doamna. Careia acum i-a ssărit țandăra cand citește minciunisi aaberați. Si cui nu i-ar sari?Se vede ca gradea are prea mult timp liber la dispoziție si mai sta prost și cu memoria. Andreea A FOST reporter pe teren, a LUAT interviuri oamenilor si personalitatilor, a facut deja tot ce face un stirist adevarat, caramida cu caramida. Acum merita sa prezinte stirile din studio ca si Andreea Esca de altfel. Andreea: nota10 .gradea: corigenta
  • duta daniel duta daniel
    buna ziua ,cu privire la aceasta doamna care a fost nu stiu ce la pro tv de ce nu si vede de treaba ei sa lase pe altii sa si faca meseria ..Andreea Berecleanu e cea mai buna si profesionista prezentatoare de stiri din Romania,spre deosebire de aceasta persoana care fabuleaza si traieste din amintirile pro tv ,ea nu mai face parte din aceasta companie si nu stiu de ce reprezentantii postului pro tv ii permite acestei persoane sa scrie diverse amintiri sau inchipuiri cu ce a fost acest post sau despre cei care au lucrat in acest post tv..va rugam potoliti va si vedeti va de ceea ce traiti in prezent nu mai dezinformati publicul...
  • ionescu ionescu
    Audientele de ieri de la Masterchef?
  • burlacu burlacu
    Sa vina shogunu sa dea cu pumnul in masa si sa restabileasca ordinea intre usiera si prompterista! Si fata de la PR sa dea articole la presa despre spiritul de echipa si cat de frumoasa era viata in pro si cum familia era in planul 2 ,motiv pt care multi lasati acasa si-au gasit alte familii :))). Lipseste din text un dute in aia matii si era complet ! Mult peste o secretara bugetara. Astept amintirile despre Mona Segall ;)cu sau fara nea Marin :)))
  • Andreea Andreea
    Doina Gradea, esti un personaj dezgustator pentru multa lume, nu doar pentru mine! Ramai tu cu adevarul tau si uitarile tale! Un lucru e sigur! Fara ProTv, nu insemni nimic!
  • Shto Gun Shto Gun
    Asta e adevaratul spirit PRO! Bravo fetelor! Trebuie sa scapam de mentalitatea neo-comunista care zice ca nu e frumos sa ne certam ca precupetele in piata! Oare ce va zice acum Andreea? Crezi ca se vor lua de par? Publicitate! :))
  • Adrian Adrian
    Asta chiar uita azi ce a spus ieri? Nu spune anul dar lasa sa se inteleaga evident ca au plecat impreuna!!! Din ce cauze, ce spagi au luat astia doi, e altceva. Dar ea spune clar ca au plecat impreuna!! ,,Au acceptat conditiile si si-au vazut de drumul lor,, textual!! Cand in realitate au trecut 5 ani intre unul si altul! Dar individa asta de unde stie jurnalism?

Trimite un comentariu

sus