Skip to main content

Şerban Huidu revine la pupitrul Cronica Cârcotaşilor. Emisiunea va avea patru ediţii pe săptămână

 
Huidu_cronica
Huidu_cronica

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor revine în grila de programe a Prima TV din 21 septembrie. Şerban Huidu revine la pupitru, împreună cu cel căruia, în 2012, i-a oferit locul său, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), anunţă televiziunea, anunţă Adevărul.

Publicitate

Celor doi li se vor alătura Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, emisiunea de satiră urmând să aibă patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20.15.

„Ne-am dorit să extindem cârcoteala. Avem cu ce, suntem o echipă şi aşa vom rămâne“, spune Şerban Huidu pentru sursa citată. Totodată, acesta a declarat că nu a plecat niciodată de la emisiune, fiind de părere că în această formulă mai sunt lucruri de spus. „Nu am plecat niciodată, dar nu am fost la pupitru. «Cronica» mai are încă ceva de spus şi dacă ne uităm în ultimele luni la ce se întâmplă, tot ceea ce noi am susţinut, de la Vanghelie până la impozitarea maneliştilor, s-a adeverit. Cred că mai putem spune multe“, a declarat Şerban Huidu.

Huidu a mai spus că oamenii care l-au înlocuit până acum „s-au descurcat foarte bine“, iar pauza de pe „sticlă“ l-a determinat să înţeleagă că rolul său de prezentator e mai important decât credea. „Eu am început să apar la televizor pentru că nu găseam pe nimeni care să înţeleagă ce vreau, să spună ce vreau eu. Acum nu mai e aşa. Pe de altă parte, am înţeles că aşa era felul meu de a fi. E foarte greu să nimereşti o persoană care să poată fi şi implicată, să şi scrie, să şi spună, să facă multe lucruri, cred că asta mi-a lipsit“, arată el.

Hudiu mai spune că este pregătit pentru „reacţiile urâte“ care or să se ivească odată cu revenirea sa. „Evident că sunt pregătit. Uită-te în ziarele de acum cinci ani, dacă tu crezi că se poate ceva mai rău, eu zic că nu. Cei care nu au ascultat argumente, explicaţii, vor fi în continuare cu «huă». Nimeni nu poate mulţumi pe toată lumea, singura problemă e că acum nemulţumiţii au şi un motiv mult mai evident de a spune «hu㻓, subliniază Huidu.

Totodată, cu noua formulă de prezentatori, „Cronica Cârcotaşilor“ introduce şi „Pastila Antirid“, o rubrică care va fi realizată de Părintele Necula, cel care va explica cele mai complicate dogme pe limba tuturor. „Nu cred că există un om care să nu se bucure când îl descoperă pe Dumnezeu. Eu pe copiii mei nu îi trezesc duminică dimineaţă să meargă la Liturghie. Dacă vor să o facă o fac, şi o fac. Nu îi oblig la citirea Scripturii, nu îi pun la metanii şi cruci. Ei doar mă văd pe mine ce fac, şi dacă vor, mă urmează. Eu asta am învăţat din creştinism“, spune Părintele Necula.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eugen eugen
    Crede cineva ?ca daca" baga" la tv un UCIGAS,va creste reitingul acelui post?????????????Rahat(scuze de limbaj),cum poate sa rada?.
  • Costel Costel
    Trist ca reapare acest individ...
  • iran iran
    fratilor...e inceputul sfarsitului. Nu sunt bani, asta-i clar, doar postul si-a declarat insolventa. Patronul l-a lasat pe criminalul asta sa-si faca numarul, si sa incearca sa aduca publicitate. Oricum in afara de prima nici o televiziune seroasa nu l-ar angaja. Va rog cu plecaciuni sa imi scuzati "reactiile urate"... dar cum sa te uiti la cineva care totusi a omorat 3 oameni ( din culpa ) si vrea sa ne distreze. :((( Bad karma
  • Cocoselu Cocoselu
    E ceva sa crezi ca doar tu esti buricul televiziunii si fara tine divertismentul e...pustiu ca la IML vorba lui Badea( mercedes ML ...IML ) .Huidu si Turcescu ce mai spala imaginea distrusa a vedetelor tv compromise la moguli sau multinationale.Il astept si pe Dan Diaconescu sa se reintoarca ca sa deschidem galeria cuvantatorilor la tv cu exces de moralitate. Cu siguranta se gaseste acum cineva sa aduca painea . Il propun pe Tatulici
  • abdu rehab abdu rehab
    acum chiar ca reputatia primei e de CACAO daca sa intors si criminalul de huidu. oricum nu se mai uita NIMENI la prima tv, deci se duce prima si mai in jos cu faza asta penibila si de tot rasul, pardon plansul...... chit ca nu se mai uita cineva la asta
  • Thor Thor
    Decât 4 ediții, mai bine rămâneau la una singură și ar fi produs în continuare și Epic Show. E ciudat cum de Burci nu mai are bani pentru nimeni altcineva (Vrei să fii milionar?, Neam trezit, Neam legat, Sector 7, Știrile Times New Roman, Epic Show, Cusurgiii, Trăsniții), dar fix pentru echipa lui Huidu tot se mai găsește ceva. Cred că mai repede s-ar renunța și la știri decât la emisiunea asta.
  • mihaita mihaita
    @ Iulia Bunea, nu te supara dar este un articol scris cu picioarele, copy-paste haotic, uite fraza de mai jos:

    "Şerban Huidu: „Nu am plecat niciodată de la Cronică, dar nu am fost la pupitru“ „Ne-am dorit să extindem cârcoteala. Avem cu ce, suntem o echipă şi aşa vom rămâne“, spune Şerban Huidu pentru sursa citată. Totodată, acesta a declarat că nu a plecat niciodată de la emisiune, fiind de părere că în această formulă mai sunt lucruri de spus."


    Cat despre fostul prezentator, se jura acum vreo 2 ani ca nu revine, ca nu apare, ca el respecta "pasagerii din logan".
    A uitat, sau nu-i mai respecta.
    Sa fie sanatos, cine sunt eu sa-l judec.

    oricum situatia in care se afla Prima si glumele sale nu-l duc pana in vara viitoare pe TV.

Trimite un comentariu

sus