Skip to main content

Teo îi răspunde Doinei Gradea: „Mi-era frică de cât de proastă deveneam în prezenţa lui Adrian Sîrbu“

 
Teo Trandafir
Teo Trandafir

"Mi-era frica de cât de proasta deveneam în prezenta lui Adrian Sîrbu, care ma intimidează în continuare prin incontestabilitatea geniului sau", spune Teo Trandafir într-un material de pe blogul său. Textul vine ca un răspuns la povestea Doinei Gradea despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sîrbu şi şef al Pro TV Internaţional, povesteşte în episodul patru al amintirilor despre Pro TV, pe platforma oaresuntunporc.ro, despre venirea lui Teo la Pro TV şi despre cum actuala vedetă Kanal D şi Mircea Badea au fost refuzaţi de Sîrbu.

Teo îi spune Doinei Gradea că nu de la Antena 1 pleca atunci când a bătut la uşa lui Adrian Sîrbu împreună cu Mircea Badea, ci de la tele 7 abc.

"Nu de la Antena veneam prima oară, Doina, dragă mea vecină şi pe viaţă prietenă dragă. De la tele 7 abc. De foame. Mircea îmi era frate şi mamă şi tată şi tot. Şi datorită lui sunt azi cine sunt, loialitatea lui necondiţionată m-a întărit, an du‎pă an după an. Am făcut emisiuni în ORICE condiţii împreună. Ne leagă mii de dimineţi în care ne priveam în ochi la cinci. Dar am plecat, împreună, că nu mai puteam de ruşine şi frig interior. De la tele 7 abc", a scris Teo.

Acelaşi lucru a fost precizat şi de Mircea Badea în emisiunea sa. “Eram la Tele 7 şi muream de foame”, a povestit Mircea Badea.

Gradea a scris, în text, că Teo şi Mircea “vor sa plece de la Antena pentru ca nu mai pot lucra in conditiile de acolo”.

Teo Trandafir confirmă în parte spusele Doinei Gradea, mai puţin partea cu salariul.

"Ce mi s-a părut curios, recitînd toate postările Doinei, frumos aşezate, altminteri, e revenirea, un pic îngrijorătoare, la salariile celor vizaţi. Că-i una sau unul, Doina măsoară ca-n pahare Berzelius, salariile, la care, ca important om în Pro, avea acces. Eu n-aş fi făcut asta, personal. Dar poate greşesc eu. Că cineva o are mai mare decât altcineva, vorbim de leafă, e deja o chestiune aproape intimă. A lady never tells. Deşi nu e de ruşine să-ţi dea cineva bani pe muncă ta. Whatever that means", a precizat vedeta", a scris vedeta pe blogul ei.

Teo Trandafir vorbeşte despre Adrian Sîrbu ca despre "salvatorul destinului meu personal" şi povesteşte în acelaşi timp de cât de intimidată se simţea în prezenţa acestuia.

"Niciodată n-am ascuns sentimentele care mă leagă de salvatorul destinului meu personal şi profesional. Nu mai ţin minte începuturile noastre, pentru că eram leşinată de frică, în faţa lui. Are dreptate Doina. Muream acolo. Dar nu pentru că era el dur! Nuuuu! Eu eram paralizată de concizia lui, de eficientă lui de motor supersonic. Mi-era frică de cât de proastă deveneam în prezenţa lui Adrian Sîrbu, care mă intimidează în continuare prin incontestabilitatea geniului sau. Eu geniu nu mai văzusem. E greu. Greu cu ele."

Teo Trandafir, despre episodul plecării din Pro TV

"Am plecat de acolo pentru că obosisem şi pentru că mi se părea că nu mai sunt privită la fel, de către el.
Că vede oboseala mea şi mă dispreţuieşte uşor pentru ea, el, cel care nu osteneşte vreodată. Am plecat de frustrare şi din frondă, de-a naibii ce credeam eu că sunt. Ştiam că e sinucidere profesională. Am spus-o fără încetare. Dar mi se părea că el nu mă mai vede. Nişte prostii, ce să mai. Am plătit ani pentru ele. Am învăţat să nu mai pun preţ decât pe fapte. Omul asta mă făcuse din ţărână, iar eu îi ceream confirmări. Doamne, câtă superficialitate, dar mi-a mai trecut. Slavă Cerului. :)".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Teo, ce ai decazut.
    Si in limbaj si in audiente.
    Fara Pro TV erai o Tantza oarecare...
  • mirela mirela
    Esti sigura ca ti-a trecut?Superficialitatea...zic...

Trimite un comentariu

sus