Skip to main content

Traian Băsescu anunţă că va da în judecată Antena 3 pentru prezentarea unui presupus document care ar atesta legăturile acestuia cu Securitatea. Băsescu: Documentul e un fals

 
Traian Basescu
Traian Basescu

Traian Băsescu a declarat astăzi că documentul prezentat de Mihai Gâdea la Antena 3, care ar fi trebuit să ateste legăturile sale cu Securitatea înainte de 1989 este un fals. Potrivit acestuia, Băsescu ar fi fost plătit cu 1.500 de dolari pentru răspândirea unor materiale de propagandă, anunţă B1.ro.

Publicitate

Fostul preşedinte a precizat că va da Antena 3 în judecată pentru „aceste falsuri”, mai arată sursa citată. „Cui le distribuiam (materialele promoţionale -n.r)? Balenelor, peştilor, delfinilor? Eu navigam atunci. Este un fals de tip Antena 3 şi România TV care luptă cu disperare să nu revin în viaţa politică. A prezentat un document absolut fals. Şi am o veste bună pentru Antena 3, vă dau în judecată atât cât trebuie pentru un post care s-a obişnuit cu defăimare şi minciuni!", a declarat Băsescu.

Fostul şef de stat a mai precizat că actele prezentate sunt false, deoarece "la cât s-au scotocit arhivele, s-ar fi găsit până acum".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Si Andronic s-a grabit sa sustina teoria "falsului".Ceva de genul "Sefu, era sa aveti o scama pe umar".

Trimite un comentariu

sus