Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, despre povestea cu Adrian Sârbu: “eram la Tele 7 şi muream de foame”. “După ce nu ne-a primit, am ajuns la Antena 1 şi am bătut Pro TV de i-am rupt”.

 
Mircea Badea captura
Mircea Badea captura

VIDEO. “Eram la Tele 7 şi muream de foame”, a povestit Mircea Badea în emisiune despre momentul în care a ajuns cu Teo Trandafir la biroul lui Adrian Sârbu, dar şeful Pro TV nu i-a primit.

Publicitate

“La o perioadă după acest episod, poate după un an, am ajuns la Antena 1. La Antena 1 am făcut matinalul de dimineaţă, cu care i-am bătut pe ăia de la Pro TV. I-am crăcănat. Dimineaţa devreme cu Teo şi Mircea se numea. I-am bătut de i-am rupt. Din a doua lună de emisiune”, a spus Badea în emisiune.

Povestea lui Mircea Badea vine după ce Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, a povestit despre cum Teo şi Mircea Badea au fost refuzaţi de şeful Pro TV. Gradea a scris, în text, că Teo şi Mircea “vor sa plece de la Antena pentru ca nu mai pot lucra in conditiile de acolo”.

Eram la Tele 7 abc, a precizat Badea. Realizatorul emisiunii În gura presei a mai spus că a fost sunat de Adrian Sârbu la câţiva ani după episod, când el era la Realitatea TV. “Prostu – recte moi - Prostu a făcut această greşeală şi s-a dus la Pro TV, unde şi-a luat ţeapă, în pofida promisiunilor iniţiale.

Eu m-am achitat de partea mea. Sârbu, de partea lui, niciodată.”

Mircea Badea, despre episodul Adrian Sârbu:

"Noi doi, Teo şi cu mine, eram la Tele 7 abc şi muream de foame, la propriu. În sensul că uneori nu aveam ce mânca. Eu îi mai aduceam lui Teo, de acasă, sendvişuri cu cartofi. Aduceam să nu murim de foame, că aveam trei ore pe zi, în direct.

Şi eu eram sărac, dar mai aveam mamă, bunică, aduceam cartofi fierţi, băgaţi între felii de pâine. Ajunseserăm bolnavi de nervi. Eram foarte obosiţi, foarte subnutriţi şi râdeam din orice. La un moment dat am zis că nu mai putem trăi aşa.

Teo, înainte de Tele 7, fusese la Pro FM. Lucrase la Pro FM cu domnul Sârbu Adrian. Deci se ştiau. O ştia şi pe doamna Gradea. Ea a zis “nu ne angajează nici dracu’. Hai să încercăm să ne angajăm la Sârbu.” Pro TV abia începuse. Noi aveam nişte ani de emisiuni la Tele 7abc când s-a inventat Pro TV-ul.

Hai să vorbim cu Sârbu deşi, zice, eu ştiu că el a suferit când am plecat eu de la Pro FM, el mă aprecia mult pe mine, eu l-am iubit pe el mult, s-ar putea să aibă aşa un resentiment.

Am fost, într-adevăr, ţin minte şi acum. Era pe undeva pe la Iancului, dar nu în blocul Pro TV. Eu nu mai vorbisem niciodată cu el. Ea îl ştia, lucrase cu el la Pro FM.

Când am intrat acolo, a venit doamna Gradea, s-a uitat la Teo şi a întrebat-o: Ce vrei? Şi ea a zis: suntem doi. Corect e “ce vrem”. M-a vârât în ecuaţie cu forţa. “Şi el”. Pe scurt, nu ne-a primit ăla. Exact cum v-am mai spus, bancul meu preferat: în vizită la bunicul meu – compunere, temă în vizită la bunicul meu – bunicul nu era acasă. Am fost la Sârbu Adrian, nu ne-a primit.

După o perioadă, destul de lungă – luni sau poate un an – după acest episod, am ajuns la Antena 1. Deci noi am ajuns la Antena 1 după Tele 7. La Antena 1 am făcut matinalul de dimineaţă, cu care i-am bătut pe ăia de la Pro TV. I-am crăcănat. Dimineaţa devreme cu Teo şi Mircea se numea. I-am bătut de i-am rupt. Din a doua lună de emisiune.

După ce am fost la Antena 1 mult, mult timp, i-am bătut pe ăia de la Pro TV de le-am astupat urechile, a venit timpul să facem altceva. Teo a plecat la Pro TV, eu am rămas la Antena 1 şi am făcut Noaptea târziu cu mine însumi – aşa se numea, Noaptea târziu cu Mircea Badea. După care am plecat şi eu de la Antena 1. Am plecat la Gherla eu, la fabrica de chibrituri. După multe luni, poate un an de Gherla, m-am gândit că poate ar fi bines ă fiu pe un post de televiziune.

Pentru că Prigoană îmi tot spunea “hai, mă, la Realitatea”, “nu, că sunt director la Gherla”, m-am dus la Realitatea TV. După patru-cinci luni la Realitatea, m-a sunat Adrian Sârbu. M-a sunat, pe mine mă, Adrian Sârbu. Teo era demult la Pro TV.

M-a sunat Adrian Sârbu: “nu vrei să vii la Pro TV?”. Eu ştiu ce să zic? Ca să ce? N-a vrut când eram la Tele7, dar şi-a dat seama ce minunat sunt. Dar eu ştiu de ce m-a descoperit pe mine dintr-odată Sârbu la Realitatea. Eu nici nu ştiam că ştie că există postul. El era la Pro TV, cu americani, staff, toate alea… Realitatea era un post la Faur Poarta 4. Era ok, dar era la început. Care era şmecheria? Era foarte simplu: eu îi dădeam nişte ştachii în dinţi lui Ioan Rus de dimineaţa până seara. Foarte simplă ecuaţie. Ioan Rus – Mercedes - Ţiriac - Ţiriac – Pro TV – Sârbu, aţi înţeles. Pe principiul să-l luăm pe prostul ăla de acolo. Recte moi. Prostu a făcut această greşeală şi s-a dus la Pro TV, unde şi-a luat ţeapă, în pofida promisiunilor iniţiale.

Eu m-am achitat de partea mea. Sârbu, de partea lui, niciodată."

VIDEO. Mircea Badea: muream de foame la Tele 7abc

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alecs Alecs
    Eu am impresia ca Pro TV a inceput sa isi achite datoriile de sute de milioane de euro catre stat. E adevarat?
  • gd62 gd62
    O sa apari in istorie ca o pata neagra..ai ramas la antene pentru ca acolo a fost acceptat rahatul tau..te stiu de la tele7abc, ai fost si ai ramas un nimeni :) adica am lucrat impreuna..ai incurcat anii..protv a avut lansare in 95...
  • cristi cristi
    Cat de nesimtit poate fi acest om. Cand a venit in pro chiar se credea mare vedeta, era mandru de el ce nu ai vazut. Cand trecea pe langa noi nici nu saluta, mereu era cu nasul pe sus, plin de fite.
    Noroc cu Andrei Gheorghe ca l-a facut de kko rau in emisiuni la "duelurile" verbale pe care le aveau.
    Badea ai fost si vei fi mereu un papagal si un pupinc..ist.
    Stiu ca citesti aceste randuri, sper ca iti plac si deasemenea iti doresc sa dispari cat mai repede de pe sticla ca e posibil sa avem probleme cu televizoarele ;)
  • geo geo
    O nouă mârlănie marca Badea...puteai să te aștepți la altceva de la acest individ?
    Probabil că Sârbu nu i-a dat casă, mașină și nu i-a băgat vreo vedetă feminină de la Pro tv în pat, dacă tot zice că Sârbu nu s-a achitat de partea lui niciodată...
  • Cabral Ibacka Cabral Ibacka
    Karatistule!
    Cracanat esti tu de la spagat.
    Pare-se ca nu s-au schimbat multe din perioada tele7. Tot mort de foame ai ramas.
  • Marian Marian
    Prea multa spalare a rufelor in public a as-ziselor vedete din "showbiz"-ul autohton. Daca era vorba de cineva care a lasat ceva in urma in lumea entertainment-ului, a politicului, etc, poate ar fi fost interesant de aflat niste detalii biografice de culise, dar asa ... Singurul merit al acestor "dezvaluiri" este ca vedem cum s-a produs conditionarea pavloviana a celor din media romaneasca: infometarea, umilirea repetata (de a nu-si primi salariile, de a face sluj pe la usi), conditiile arbitrare de angajare si de dat afara ... si de partea cealalta: banii foarte multi, proveniti din surse dubioase si dati numai cu conditia de a face un rating cat mai murdar.
  • Gabriel Gabriel
    Eu am impresia ca el este foarte frustrat ca nu l-a primit Pro TV. :))
  • Gabriel Gabriel
    Eu am impresia ca el este foarte frustrat ca nu l-a primit Pro TV. :))

Trimite un comentariu

sus