Skip to main content

VIDEO. Prima reacţie a jurnalistei maghiare care i-a pus piedică unui refugiat cu un copil în braţe: ''M-am panicat. Nu sunt o persoană fără inimă''

 
Cameraman lovind imigranti
Cameraman lovind imigranti

Jurnalista maghiară Petra Laszlo, care a fost demisă după ce a fost filmată în timp ce îi punea piedică unui refugiat sirian care fugea de poliţie, şi-a explicat gestul.

Publicitate

Femeia susţine că regretă profund ceea ce a făcut şi că, privind imaginile, pare că nu se vede pe ea în acestea.

''M-am panicat. Nu sunt o persoană fără inimă, nu sunt rasistă şi nu urăsc copiii (n.r. bărbatul sirian căruia i-a pus piedică era însoţit de fiul său de 7 ani)'', a declarat Laszlo (40 de ani).

"Sunt în stare de şoc din cauza a ce-am făcut şi din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. M-am speriat când am văzut că sute de migranţi au spart cordonul poliţiei şi unul se îndrepta spre mine. Aveam camera de filmat în braţe, aşa că nu mi-am dat seama cine vine, credeam că voi fi atacată. Nu e uşor să iei o decizie bună când eşti panicată", a mai spus Laszlo.

În final, Petra Laszlo a precizat că este ''o mamă de copii mici, acum rămasă fără serviciu, care a luat o decizie greşită într-un moment de panică''.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Ilie Ciobotea Dan Ilie Ciobotea
    Singurele specimene care pot sta constipate timp de 9 luni (cacatus mongolus) si inca mai sunt si in Romania cateva milioane...

Trimite un comentariu

sus