Skip to main content

VIDEO. Reţelele Sony Pictures Television lansează o campanie despre despăduririle din România şi alte probleme de mediu la nivel internaţional

 
Imagineaza-ti asta
Imagineaza-ti asta

Despăduririle din România se numără printre subiectele care vor fi abordate într-o campanie marca Sony

Pictures Television Networks dedicată problemelor de mediu la nivel internaţional, intitulată "Imaginează-ţi asta!".

Sony Pictures Television Networks lansează o campanie internaţională de CSR, desfăşurată pe televiziunile proprii, în 177 ţări, implicând telespectatorii în soluţionarea problemelor de mediu, a anunţat astăzi Andy Kaplan, preşedinte, reţeaua globală Sony Pictures Television (SPT).

În momentul lansării, câteva dintre subiectele campaniei vor include: reciclare în Rusia şi Italia, eliminarea utilizării pungilor de plastic în Asia, eliminarea deşeurilor în India, salvarea rinocerilor în Africa de Sud, horticultura urbană în America Latină şi despăduririle în România.

Campania Imaginează-ţi asta! va include elemente on-air şi online, evenimente şi oportunităţi de implicare a telespectatorilor.

Canalele participante la acţiune sunt: AXN, Sony Channel, Sony One, AXN Black, AXN White, Sony PIX HD, Sony SIX HD, AXN Sci-Fi, AXN Mystery, Animax, Sony Sci-Fi, Sony Movie Channel, Canal Sony, Crackle, SET, Turbo, getTV şi CineSony.

Problema despăduririlor, prezentată de Sony Pictures Television Networks:

În ultimii zeci de ani, pădurile din România sunt luate cu asediu: doar un sfert din suprafaţa ţării este acoperită de păduri, în timp ce media europeană ajunge la o treime. Trei hectare de copaci sunt rase de pe faţa pământului, pe oră. Presiunea economică tot mai mare, lipsa unei infrastructuri adecvate pentru administrarea pădurilor, dar şi anumite concepte şi practici greşite de management forestier „moştenite” din vremea comunismului creează probleme majore în gestionarea acestei resurse naturale extrem de valoroase, pădurea.

Sony Pictures Television Networks, alături de WWF-România şi Asociaţia EcoAssist, reprezentantul legal al iniţiativei Plantăm fapte bune în România, trage un semnal de alarmă pentru conştientizarea momentului critic în care ne aflăm. Iniţiativa de strângere de fonduri pentru punerea în valoare, în folosul comunităţii, a unei păduri cu arbori seculari (Pădurea Crăiască din Maramureşul istoric – WWF-România), precum şi cea mai mare acţiune naţională de împădurire demarată de voluntari (Plantăm Fapte Bune în România) vor fi promovate pe canalele AXN.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Resere Resere
    Dima tot baga de ani de zile...

Trimite un comentariu

sus