Skip to main content

607. O sală a Facultăţii de Jurnalism a fost amenajată de Image PR

 
Sala Image PR
Sala Image PR

Cu ocazia aniversării a 20 de ani pe piaţa locală de comunicare, Image PR a renovat şi dotat complet o sală de curs din cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Publicitate

Image PR a încheiat un parteneriat pe o durată de şapte ani cu Universitatea din Bucureşti - Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) şi Asociaţia Proiect Urban.

În prima fază a colaborarii, vechea sală 607 de la Etajul 6 al Corpului A, Complex „Leu” a fost modernizată total, de la refacerea pereţilor, tavanului şi pardoselii şi producerea unui nou mobilier, până la dotarea acesteia cu mijloace tehnologice moderne.

În urma modernizării făcute de Image PR, studenţii vor avea posibilitatea să îşi prezinte Wi-Fi proiectele, direct de pe smartphone sau tabletă. În plus, sala va dispune de o bibliotecă proprie, ce conţine cărţi de specialitate, recomandate şi oferite de consultanţii Image PR.

În fiecare an, peste 500 de studenţi vor beneficia de „Laboratorul Image PR” şi îşi vor da întâlnire cu cadrele didactice #la607.

În fazele următoare ale proiectului, Image PR se va implica activ în educarea studenţilor, prin organizarea de competiţii pe teme de comunicare, prin participarea la cursuri şi seminarii sau prin atragerea de profesionişti din diferite sfere ale industriei comunicării pentru a participa la cursurile derulate în facultate, potrivit unui comunicat de presă al agenţiei de PR.

Laboratorul IMAGE PR(2) Laboratorul IMAGE PR(1)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus