Skip to main content

Adrian Sârbu l-a numit în locul sau ca administrator la Compania de Producţie Intertainment pe Andrei Boncea

 
andrei-boncea
andrei-boncea

Adrian Sârbu a decis luna trecuta sa-l puna in locul sau ca administrator al Companiei de Productie Intertainment pe Andrei Boncea, pentru un mandat stabilit pana in data de 1 aprilie 2019, potrivit unui document publicat in Monitorul Oficial.

Publicitate

Andrei Boncea l-a inlocuit pe Adrian Sarbu ca administrator si firma Publione Media, conform unei decizii a actionarilor luata in luna august din acest an, despre care Paginademedia.ro a scris aici.

Conform documentului publicat in Monitorul Oficial, hotararea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor Companiei de Productie Intertainment a fost luata in data de 15 septembrie 2015.

La sedinta au participat urmatorii actionari:

  • Societatea Alerria Management Company - in insolventa, reprezentata prin Administrator Special Adrian Sarbu, detinand 50.240 actiuni nominative, reprezentand 96,6154% din capitalul social al societatii, si
  • Adrian sarbu, detinand un numar de 1150 actiuni nominative, reprezentand 2,2115% din capitalul social al societatii

"Se ia act de inlocuirea reprezentantului permanent al Administratorului unic, Societatea Alerria Management Compnay SA - in insolventa, respectiv a domnului Adrian sarbu, cu domnul Andrei Boncea, conform Hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor societatii Alerria Management Company SA din data de 08.07.2015, incepand cu data prezentei. Astfel, Administratorul unic al Societatii Compania de Productie Intertainment SA este Societatea Alerria Management Company SA - in insolventa, (..) prin reprezentant permanent Andrei Boncea, (...), mandatul administratorului fiind stabilit pana la data de 01.04.2019", se arata in decizia publicata in Monitorul Oficial.

In luna august din acest an, Andrei Boncea a fost numit administrator al companiei Publione Media, care editează revista The One, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Schimbarea a fost justificată de problemele pe care le are proprietarul Mediafax cu Justiţia.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laurențiu Anghelescu Laurențiu Anghelescu
    Sârbu din nou lucrează prin interpuși ca Vântu atunci cu caritas. Mă feresc să zic asta. Boncea este bun acolo la regie la ceea ce face, domnul sârbu avea nevoie de cineva de încredere care să-i continuie operațiunile "mârșave" să le denumesc asa iar de doamna ruxandra ion , celebra producătoare deja se stie.a mai scos un pion la înaintare. Pe tabla operațiunilor sale în firme

Trimite un comentariu

sus