Skip to main content

Burda România are un nou publisher venit de la Mediafax Group

 
daniel_secarea
daniel_secarea

Daniel Secărea este, din luna octombrie, noul publisher al Burda România pentru revistele Glossy Women, Cooking şi Parenting, potrivit unui anunţ al companiei. În această calitate, el va fi responsabil cu gestionarea activităţilor de publishing print şi online pentru produsele companiei. Acesta vine pe funcţia ocupată înainte de Corina Cerchez.

Publicitate

În plus, Daniel Secărea se va concentra şi pe dezvoltarea portofoliului actual, prin identificarea unor noi oportunităţi în piaţă.

Daniel Secărea - Publisher: „Mă simt onorat să lucrez în echipa Burda România şi sunt convins că avem capacitatea de a aduce produsele noastre mai aproape de aşteptările cititorilor. Ne dorim foarte mult o prezenţă mai puternică în online şi credem că experienţa şi conţinutul original pe care îl generăm sunt punctele noastre forte."

Daniel Secărea a fost publisher la Mediafax Group şi dezvoltator al modulului de consum al Studiului Naţional de Audienţă, din poziţia de coordonator al acestui proiect, în cadrul BRAT. La Mediafax Group, acesta a fost publisher peste diviza Life: The One, CSID, Apropo TV, Descopera, Playboy, GQ, Glamour, ProMotor, ProSport. 

Daniel Secărea a absolvit Facultatea de Matematică, Universitatea din Bucureşti. Deţine un titlu de MSc în Statistică Matematică la Universitatea din Bucureşti şi unul de MA în Inovaţie Media la Berlin University for Professional Studies.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus