Skip to main content

Cablul TV de la patru companii, tăiat duminică seara în tot oraşul Năvodari. Antena 3 spune că primarul oraşului a încercat să-i oprească pe locuitori să urmărească o anchetă a emisiunii În premieră

 
antena 3
antena 3

Caz Halucinant. Aproape tot oraşul Năvodari a rămas duminică seara fără cablu. Postul Antena 3 spune că primarul oraşului, Nicolae Matei, ar fi dat ordin să se taie cablul TV pentru ca oamenii să nu vadă ancheta „În Premieră", care începea la ora 21.00, şi care avea ca subiect tabăra din Năvodari ajunsă o ruină.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, aseară, în jurul orei 20.30, patru din cele cinci companii de cablu din Năvodari au rămas fără semnal după ce reţeaua de fibră optică a fost tăiată. Afectaţi au fost RCS, UPC, Canal S şi InterSat, ambele din Constanţa. NextGen nu a fost afectat de avarie întrucât cablurile acestei companii sunt îngropate.

Pe de altă parte, contactat de Antena 3, primarul din Năvodari a închis iniţial telefonul când a auzit despre ce este vorba.

Alex Nedea, cel care a realizat ancheta despre tabăra Năvodari, a explicat: „Noi avem emisiunea la 9 seara. La 7, am primit un telefon din Năvodari şi mi s-a spus că, din surse sigure, primarul urmează să taie cablul în tot oraşul. Părea o glumă. Nu credeam că există o mică Coreea de Nord în România. Adică să fie cineva în stare să taie cablul într-un oraş întreg. Nu am crezut, dar la ora 9 fără 10 oamenii m-au sunat din nou disperaţi că nu pot să vadă emisia în Năvodari. Şi am început să sun şi eu mai mai multe persoane diferite care nu aveau legătură unul cu celălalt, care erau la companii de cablu diferite, şi toţi spuneau "da, domnule, nu mai văd nimic la televizor, sunt purici sau un ceas. Atunci bănuiala mea a început să prindă contur, că cineva chiar a tăiat cablul în Năvodari".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Intersat Constanta Intersat Constanta
    Informatiile dumneavoastra sunt gresite. Clientii Intersat din Navodari nu au ramas fara cablu duminica seara.
  • geo geo
    Lumea a fost supărată aseară la Năvodari că nu a văzut meciul Stelei...nu din pricina Antenei 3, care poate transmite în fiecare seară acel reportaj, dacă dorește...
  • ștefan ștefan
    Păi din ce oraș ești Cătă?
  • ion ion
    Imparatul nu a vrut ,imparatul nu a DAT,ce nu va este clar.Cad toate retelele odata,iar noi prostii CREDEM.GABI POPA sotul consilierei Luana Popa STIEEEE.Luana a fost ani buni secretara si amanta lui Matei.
  • gabriel gabriel
    Bine, mai marian bashinos si basist puturos...Ai comentat ce stii si tu ca ai invatat textul ca papagalul postac.
    Ce legatura are Felix cu jaful de la Navodari si tabara de copii, retardatule? Dupa ce ca esti prost, te mai dai si de gol...
  • marian marian
    Pacat de cei care au vrut sa vada altceva , ca de cei care urmaresc propaganda felixiana adica LA......ina 3 e minunat sa dispara tot trustul ca n ar fi opierdere
  • Cata Cata
    Fix din cauza Antena 3 s-a intrerupt transmisia ! La noi cand se intrerupe , tot din cauza asta e , cam toti cei de aici sunt PSD-isti , isi taie singuri craca de sub picioare ?!

Trimite un comentariu

sus