Skip to main content

"Clipa de fericire" va fi pe Pro TV miercuri seara. Când începe emisiunea cu Amalia Enache prezentator

 

"Clipa de fericire", show-ul care va fi prezentat de Amalia Enache, va fi difuzat de Pro TV în serile de miercuri. Formatul - unul bazat pe factorul emoţional - va fi pe post în câteva săptămâni.

Publicitate

Emisiunea va intra pe tronsonul pe care rulează în prezent Visuri la cheie. Programul cu Dragoş Bucur gazdă are în aces sezon opt ediţii. Cum patru au fost deja difuzate, Clipa de fericire ar urma să intre pe post după mijlocul lunii noiembrie.

Paginademedia.ro a anunţat în premieră la sfârşitul lunii iulie, AICI, că Amalia Enache, prezentatoarea ştirilor de noapte de la Pro TV, va fi gazda unui nou format de emisiune, tip „Surprize – surprize”, care se va numi Clipa de fericire. La prezentarea grilei de toamnă, oficialii Pro TV au prezentat show-ul drept unul de Prime-Time.

Specificul programului: Clipa de fericire aduce în faţă oameni cu poveşti de viaţă impresionante, cărora li se vor îndeplini dorinţe şi le vor fi oferite momente de bucurie, ca răsplată pentru faptele lor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nicoleta nicoleta
    Buna seara ,numele meu este Nicoleta Trifan si mi doresc ceva special ptr o mama speciala trecuta prin necazuri greu de imaginat.
  • popescu codruta popescu codruta
    buna seara!am si eu o poveste trista...din pacate
  • Luca Nicoleta Luca Nicoleta
    Forte frumoasa emisiunea aș dori să mă ajutați și pe mine sami găsesc fratele meu nu știu nimic de iel și as vrea sa îl cunosc mă numesc luca Nicoleta și am 26 de ani și fratele meu are 27 de ani și îl cheamă Daniel și a fost înfiat de o familie din America Chicago at știu de iel va rog dacă puteți sa mă ajutați sal găsesc va mulțumesc cu respect.
  • F F
    mai pot filma o editie doua daca face audiente bune.
  • ștefan ștefan
    Mătem că osă fie un mare fîs cam ce aprodus firma asta lui pește prăjit acam dat rateuri .
  • Florin Florin
    S-au filmat doar 5 editii din clipa de fericire. Am ceva sa-ti spun au filmat 6. Lacrimi si jale si in casele oamenilor si in birourile boss-ilor de la antena dupa ultimele audiente.
  • V. V.
    O, da! Dar l-au anuntat cu mare fast pe site-ul lor inca din vara (cei de la constantin). Ei voiau sa fie show de sambata seara....dar probabil s-au lamurit si ei ca ar fi un fiasco sa intre pe acelasi tronson cu Te cunosc de undeva....
  • ionescu ionescu
    O intrebare fireasca. Si showul asta e produs de Constantin? Ca sa ne setam asteptarile... (:
  • ștefan ștefan
    Rămîne să vedem dacă osă și prindă la publicul pro asemenea tip de program.
  • F F
    asta inseamna ca va fi un sezon de proba, care probabil nu va depasi 6 editii. Faptul ca va inlocui o emisiune cu audiente foarte bune care de asemenea se bazeaza mult pe emotional s-ar putea sa ajute Clipa de fericire. formatul si scenariul vor fi insa foarte importante. trebuie sa aiba ceva care sa o indeparteze de Iarta-ma si Surprize. sunt curios daca Antena va muta miercuri Am ceva sa iti spun, asta in caz ca mai rezista 4 editii pe post.

Trimite un comentariu

sus