Skip to main content

CNN a transmis în regim de Breaking News tragedia din România. BBC, Sky, Reuters şi France-Presse, despre evenimentul dramatic

 
CNN
CNN

Canalele internaţionale au relatat pe larg despre incendiul din Bucureşti, în urma căruia 27 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar 146 sunt internate în spitale.

Publicitate

CNN a transmis toată noaptea, în regim de Breaking News, cu relatări actualizate. Reporterul Pro TV Paul Angelescu a intrat în direct şi a relatat pentru canalul internaţional. Site-ul CNN a punctat că este cel mai grav eveniment de acest gen din ultimii ani, după tragedia din Santa Maria Brazilia din 2013, când au fost 235 de victime, notează Pro TV. Pe CNN a fost în direct cu informaţii şi jurnalista Alessandra Stoicescu.

Agenţia Reuters a scris că incendiul a izbucnit în timpul unui concert rock şi că organizatorii anunţaseră înainte că va avea loc şi un show pirotehnic. Reuters aminteşte că artificiile au fost cauza altor două tragedii: incendiul din Brazilia, din 2013 şi unul din Rusia, din 2009, când au fost 156 de victime.

Tragedia a fost acoperită şi de Associated Press, iar France Press a actualizat ştirea de mai multe ori în timpul nopţii, pe măsură ce apăreau date noi, relatează Pro TV.

Al Jazeera a difuzat toată noaptea informaţii despre eveniment. Jurnalista Sanda Nicola a intrat în direct din România pentru postul TV.

Site-urile altor două televiziuni importante - BBC şi Sky News - au avut pe prima pagină evenimentul dramatic de la clubul Colectiv din Bucureşti.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Iulian :Alessandra Stoicescu a studiat la BBC si la CNN ,deci e clar ca o tin minte :)
  • VERONICA VERONICA
    BUNA ZIUA,O FI PENTRU UNII. DESI STAM LA BLOC INTR-UN CARTIER APROAPE DECENT, SUFERIM DE FRIG SI NU AVEM NICI APA CALDA, SI BLOCUL SATA SA CADA PE NOI. ASTA SE INTAMPLA IN SECOLUL XXI.
  • George George
    Nu este chiar asa cum spune A3 ca este singurul post afiliat CNN este afiliat si ProTv. Time Warner compania care detine CNN chiar face parte din actionaratul CME compania mama a ProTv
  • cactuss cactuss
    BreakingNews
  • cactuss cactuss
    Din cate stiu eu Antena 3 este singurul post afiliat CNN, nu? Ma rog, cred ca astia de la CNN au considerat ca reporterii PROTV sunt mult mai dinamici in a transmite sitiri in regim de BreakinNews.
  • Iulian Iulian
    Si Alessandra Stoicescu a intrat in direct la BBC

Trimite un comentariu

sus