Skip to main content

Comunicat CNA ca urmare a decretării doliului naţional: „posturile au obligaţia de a-şi adapta programele în mod corespunzător”

 
CNA
CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului a transmis un scurt comunicat după ce Guvernul a anunţat astăzi că va decreta doliu naţional timp de trei zile, în zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie.

Publicitate

„Consiliul Naţional al Audiovizualului reaminteşte posturilor de radio şi de televiziune obligaţia de a-şi adapta programele în mod corespunzător”, spune comunicatul instituţiei, fără alte detalii.

Reamintim că Guvernul a decretat astăzi doliu naţional pentru trei zile în memoria victimelor tragicului incendiu care a avut loc în clubul Colectiv, soldat cu 27 de morţi şi peste 150 de răniţi.

Comunicatul CNA, în continuare:

Ca urmare a hotărârii Guvernului din data de 31 octombrie 2015, prin care zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie 2015 au fost declarate zile de doliu naţional pe teritoriul României în memoria persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul care a avut loc în seara de 30 octombrie într-un club din Bucureşti,

Consiliul Naţional al Audiovizualului reaminteşte posturilor de radio şi de televiziune obligaţia de a-şi adapta programele în mod corespunzător.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus