Skip to main content

Fostul publisher al SuperBebe a lansat Găseşte.ro, un site de intermediere între cereri şi oferte de servicii. Cine sunt ceilalţi acţionari şi cum funcţionează platforma

 
Gaseste
Gaseste

Tana Pazara, fost publisher al revistei Superbebe este unul dintre acţionarii site-ului Găseşte.ro, lansat oficial astăzi.

Publicitate

Site-ul, spune Tana Pazara, oferă un “matching” între cerere şi ofertă pe servicii ce ţin de zona domestică, de la reparaţii de tot felul, instalaţii, electrice şi pânâ la meditatori.

Găseşte.ro este operat de firma Findme Findyou Digital şi are trei acţionari: Tana Pazara, Cristina Nicolae şi Adriana Dadău

Tana Pazara a fost publisher al revistei SuperBebe până în 2012, când titlul a fost preluat de Brânduşa Vlanga.

Cristina Nicolae are afaceri în zona tipografică.

Adriana Dadău este Project Manager la compania 1616.ro, unde unul dintre acţionari este Orlando Nicoară. Anterior, Dadău a fost Project Manager la Mediafax Group. De altfel, site-ul este dezvoltat de 1616.ro.

Cum funcţionează?

Dacă un utilizator are nevoie de un zidar, de exemplu, intră pe site, completează un formular şi, ulterioir, primeşte o listă de posibili furnizori.

În primă fază, site-ul este gratuit, atât pentru cereri, cât şi pentru furnizori. “Avem un business plan şi, când ajungem la o masă critică, luăm în calcul ca matchingurile/tranzacţiile reuşite prin platformă să suporte o comisionare”, a explicat Pazara pentru Paginademedia.ro. “Deocamdată ne axăm pe serviciile domestice dar, în câteva luni, vom dezvolta şi alte domenii”, a completat ea.

Modelul de business: “putem combina două tipuri de venituri: din publicitate specifică şi, în viitor, dinspre utilizatori, dar deocamdată este gratuit.”

Investiţia în proiect este de 100.000 de euro, spune Cristina Nicolae, unul dintre acţionari şi totodată director de dezvoltare al platformei.

Cristina Nicolae spune că este “un produs gandit special pentru persoanele fizice care presteaza servicii, pentru micile afaceri de familie, pentru specialistii din diverse domenii care vor sa isi puna talentul si expertiza la dispozitia celor care au nevoie de ei”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus