Skip to main content

GRILA TVR. Postul are talk-show-uri noi din 12 octombrie. Mircea Radu va avea lunea o emisiune-magazin, Daniel Apostol va intra pe post cu un talk-show economic

 
Mircea Radu
Mircea Radu

Emisiuni noi în grila de toamnă a TVR 1. Din 12 octombrie, tronsonul 19.00 - 19.45, dinaintea Telejurnalului, va fi ocupat de talk-show-uri realizate, în general, de oameni din TVR. Mircea Radu va ocupa ziua de luni cu o emisiune-magazin. Daniel Apostol, fost director la The Money Channel şi Money.ro, va avea o emisiune economică. Emisiunea Iulianei Tudor, O dată-n viaţă, va reveni în grila postului public, tot vinerea.

Publicitate

Mircea Radu, pentru paginademedia.ro, despre noua emisiune: „Vor fi teme de interes, din diverse domenii, asupra cărora oameni importanţi şi foarte cunoscuţi să-şi dea cu părerea. De asemenea, cred că si opinia oamenilor de pe stradă spusă în faţa camerei are greutate. Se discută pe tema dată cu un invitat care va fi lângă mine, în studio… Ideea mea e să lărgesc un pic zona pe care se tot bate moneda pe toate televiziunile; nu toată lumea e interesată de politică atât de mult pe cât se crede… Eu încerc doar să nu fac talk-show ci o discuţie liberă, firească între doi, trei sau câţi oameni om fi acolo în studiou.”

Cum va arăta tronsonul 19.00 - 19.45, pe zile: 

  • Luni este programată Emisiunea de luni a lui Mircea Radu, o producţie-magazin cu invitaţi de tot felul.
  • Marţi, Marian Olaianos va prezenta un talk-show din sport, Repriza a treia.
  • Miercuri va fi dedicată economiei, cu o emisiune prezentată de Daniel Apostol şi Lidia Moise (jurnalist pe economic la TVR).
  • Joia, Ramona Avramescu va avea un talk-show politic.
  • Vineri va fi Mirela Nagâţ, cu o emisiune culturală, Cooltura.

Ligia Munteanu, fosta parteneră de ştiri a lui Mihai Constantin la Telejurnalul de 20.00, care a refuzat să prezinte jurnalul de dimineaţă, va avea la TVR 1 o rubrică de cinci minute, numită Economia la purtător.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    Daniel Apostol a fost pila lui Tanase,el l-a adus in TVR.Omul e VALOROS a bagat in faliment THE MONEY CHANNEL.Atentie ,se cunoaste bine cu CAMELIA PATRU au contribuit la FALIMENTUL THE MONEY CHANNEL!!
  • Da Da
    Ati modificat in..

    Daniel Apostol, fost director la The Money Channel și Money.ro, va avea o emisiune econimica."

    Econimica..mai incercati!
  • Da Da
    Ma intreb si eu..ce vrea sa insemne formularea urmatoare?..Este din articol, evident.

    "Daniel Apostol, fost director la The Money Channel și Money.ro."

    No comment..
  • Horea Horea
    Ce-a vrut sa spuna autorul?
    "Daniel Apostol, fost director la The Money Channel și Money.ro" Frazei asteia ii lipseste preficatul, sau jumatate de fraza, ca sa fie inclusa in cotext
  • victor victor
    Lidia Moise mananca economie pe maine. Apostol nu are legatura cu economia si nici cu televiziunea. doar vaneaza sinecuri...
  • liviu liviu
    Mircea Radu Bre este moartea ratingului , dar na poate scoate 1/ 1,5 . Tineti-l in brate in continuare.
  • doru manciu doru manciu
    Lidia Moise- moartea pasiunii! O relicva culcerista. Ramona Avramescu- slugarnicia politica. O pila culcerista!

Trimite un comentariu

sus