Skip to main content

Iuliana Tudor revine cu un nou sezon O dată-n viaţă, într-un format schimbat, la bătaie cu Vocea României şi X-Factor. Care sunt schimbările

 
Iuliana Tudor_633a
Iuliana Tudor_633a

Iuliana Tudor revine vineri cu un nou sezon al emisiunii O dată-n viaţă. Emisiunea, ajunsă la cel de-al 16-lea sezon, revine în grila TVR 1 cu o serie de modificări de format.

Publicitate

Iuliana Tudor a declarat într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro că noul sezon al emisiunii O dată-n viaţă "înseamnă o înnoire aproape integrală a programului".

"Concret, show-ul este construit în jurul a două vedete, nume mari din folclorul românesc. Ei vor intra într-o competiţie "artistică", realizând momente pe care le trăiesc o dată-n viaţă: vor cânta alte genuri muzicale, vor dansa vals, tango sau rock&roll, dar şi sârbe, hore sau bătute, vor susţine duete în premieră cu artişti din alte zone muzicale, vor cânta şi singuri muzici celebre din repertoriul internaţional sau românesc, vechi sau actual, vor fi actori, vor găti reţete tradiţionale din zona natală, iar pe folclor vor prezenta momente unice prin conţinut (texte satirice la adresa celuilalt invitat, piese din alte zone etnofolclorice îmbrăcaţi în costumul specific, etc)", spune Iuliana Tudor.

Iuliana Tudor despre alte nouătăţi aduse formatului O dată-n viaţă:

"Fiecare vedetă este însoţită în emisiune de un ansamblu profesionist reprezentativ şi de orchestră acestuia. Păstrăm componenta socială, astfel că cele două vedete vor pleda pentru un caz social propus de ei sau de echipă. Floarea şi Gheorghe ne vor vizita în continuare platoul în fiecare ediţie."

Iuliana Tudor a spus că titlul emisiunii a fost păstrat "pentru ca s-a impus de la sine".

"Formatul, deşi diferit, păstrează conceptul de bază "O data-n viaţă". Invitaţii trăiesc o dată-n viaţă momente artistice unicat", a mai spus Iuliana Tudor.

Potrivit Iulianei Tudor emisiunea va avea, la fel ca la debut, 100 de minute. Gazda emisiunii O dată-n viaţă a mai spus că decorul a fost mărit şi adaptat studioului 3 al TVR, iar show-ul va avea un public mai numeros.

Despre concurenţa cu Vocea României şi cu X-Factor:

"Când am pornit "O dată-n viaţă" concuram cu “Dansez pentru tine”! şi nu ne-am temut. A fost o provocare. Faptul că emisiunea este dorită în continuare de public după 8 ani, este cea mai mare satisfacţie a noastră ca echipă!

Şi acest nou început este o provocare! Vom vedea cum vor arăta cifrele, dar vă reamintesc faptul că dincolo de cifre programul aduce în atenţie şi valorile tradiţionale româneşti, într-o formă atrăgătoare, uşor digerabila, de petrecere, şi credem că e un demers necesar la postul public, în special pentru generaţiile tinere. La noi se uită foarte mulţi copii. Deveniţi adolescenţi după 8 ani de când există "O dată-n viaţă". Mulţi ne-au scris că doar urmărind emisiunea noastră au aflat de Căluş, Paparudă, horă, sârbă, etc sau le-a plăcut să fredoneze “Trandafir de la Moldova”, “Cui nu-i place dragostea”, “Radu mamii”, etc, sau au văzut cum arată costumul tradiţional românesc!"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • IonV IonV
    Cred ca e o greseala pozitionarea emisiunii pe acelasi spatiu orar cu "X Factor" si "Vocea Romaniei" ! Aceste emisiuni ar trebui sa nu se suprapuna ! In acest mod , pierd toate la rating !
  • Horea Horea
    Da, s-a aprobat. Uneori insa, prea TARZIU - pentru unii ca mine - e aproape ecivalent cu ... NIC IODATA!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Nu sunt in masura sa spun ce fel de „fata” aveti. Dar va spun ce s-a intamplat. Dupa cum observati, comentariul dvs a fost aprobat.
  • Horea Horea
    Păi doamna (domnişoara?) Iulia Bunea, eu am faţa de ... "SPAM"?
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Nu te-a cenzurat nimeni. Pur si simplu comentariul a intrat la spam.
  • Horea Horea
    Traiasca CENZURA!!

    Acesta-i singurul site pe care se intampla asa ceva!

    RUSINE!
  • Horea Horea
    Emisiunea cu pricina este pentru "popularisti".
    Din fericire, pentru TVR, mai exista inca multi adepti ai folclorului.
    De fapt, decat manelisti mai bine ... O data-n viata!
  • Cata Cata
    Vinerea , TVR 1 cu O Data-n Viata a fost tot timpul pe locurile 3-5 , chiar si pe 2 in anumite momente ceea ce TVR nu reuseste decat cu unele competitii sportive si cu Telejurnalul de seara !
  • geo geo
    Iuliana, mamă, audiențele tale sunt destul de modeste.
    Noroc că ai cîțiva sponsori grei care te țin pe sticlă, altfel ne părăseai de ceva vreme...

Trimite un comentariu

sus