Skip to main content

La nici 24 de ore după ce instanţa a decis în favoarea lui Victor Ciutacu, jurnalista Sorina Matei i-a plătit acestuia despăgubirile

 
Sorina Matei
Sorina Matei

Victor Ciutacu şi-a primit daunele morale de 3.000 de lei de la Sorina Matei. La nici o zi după ce Tribunalul Bucureşti a decis definitiv că Ciutacu trebuie să primească daune morale de la Sorina Matei (informaţie despre care paginademedia.ro a scris în premieră, AICI), pentru afirmaţiile de pe blog, jurnalista l-a contactat pentru a face plata. Sorina Matei n-a mai aşteptat motivarea instanţei, care în mod normal durează câteva luni.

Publicitate

Informaţia a fost dezvăluită chiar de către Ciutacu, pe pagina sa e Facebook.

„M-a sunat Sorina Matei, pentru prima şi, probabil, ultima oară în viaţă. Mi-a cerut contul bancar. Deşi motivarea nu a fost încă redactată şi va mai dura până atunci, a făcut plata. Mi-au intrat banii. Dacă la adresa sentinţei am avut comentarii de făcut, iar ele rămîn valabile, salut rapiditatea şi faptul că a înţeles să respecte decizia instanţei.”, a anunţat realizatorul de la România TV.

Reamintim că Ciutacu a acţionat-o în judecată pe Sorina Matei în mai 2013, după ce aceasta a făcut o serie de afirmaţii jignitoare pe blogul personal, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

„Cred că pe lumea asta există oameni şi jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea şi fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacţionează la nesfârşit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcţie de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, a scris la acea vreme Sorina Matei, după ce Ciutacu i-a devenit coleg la România TV.

În luna decembrie 2014, prima instanţă, Judecătoria Sectorului, 1 a decis în favoarea lui Ciutacu, însă sentinţa nu a fost definitivă. Sorina Matei, dar şi Victor Ciutacu au făcut atunci apeluri, care au fost judecate de Tribunalul Bucureşti. Instanţa a decis să-i respingă ambele apeluri ca nefondate. Astfel se menţine decizia din decembrie 2014, a Judecătoriei.

Printre expresiile folosite de Sorina Matei la adresa lui Ciutacu s-au numărat:

  • „Individul Ciutacu este, în opinia mea şi fără pic de îndoială, un jeg uman”
  • „Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate”
  • „Un posesor de orificii şi atât” „jegurile umane gen Ciutacu”
  • „Un mahalagiu şi fustangiu de cea mai joasă speţă”
  • „…*câtă nesimţire şi cât tupeu poţi să ai? Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numeşti Victor Ciutacu”
  • „…*se tranzacţionează la nesfârşit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul”
  • „…*pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune puşcăriabilii pe piedesal şi îi ridică în slăvi cu gura plină”
  • „…*suge bani de la instituţii ale statului (vezi cazul APAPS) – dar şi din alte afaceri”
  • „În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat şi lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale şi financiare până la urmă”
  • „Un om care până la urmă trăieşte din şpăgi pe bandă rulantă*”
  • „… *se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni şi oameni de afaceri importanţi şi foarte controversaţi”.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jan Jan
    Referitor la fratii Ciu (Tacu si Vica), Sorina Matei are dreptate. Stiti daca deontologul de la Guitza TV (fost coprofag si la Haznaua 3) mai locuieste in blocul ANL, cu chiria subventionata si este nemultumit ca nu i-au dat si garaj sa-si parcheze limuzina ?
  • Gogu Gogu
    Mi se pare halucinant modul in care reluati obsesiv la toate stirile pe acest subiect imprecatiile acelei vipere, pentru care a fost condamnata de justitie! Chestia asta nu are nicio legatura cu jurnalismul. In locul lui Ciutacu v-as da si pe voi in judecata!!!

Trimite un comentariu

sus