Skip to main content

Licitaţie publică de peste 350.000 de euro: Radioul public vrea să cumpere 559 de calculatoare şi laptop-uri

 

Societatea Nationala de Radiodifuziune (SRR) a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia a 559 de calculatoare personale (PC-uri) si laptop-uri, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 1,57 milioane de lei (peste 350.000 de euro), care va fi finantat din fonduri proprii, potrivit unui anunt publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Publicitate

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Achizita celor 559 de calculatoare este impartita in 4 loturi, astfel:

- Lotul I - 484 calculatoare desktop tip PC Windows (cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 Professional 64-bit English downgrade la Windows 7 Professional 64-bit English - sau echivalent)

- Lotul II – 1 calculator desktop tip PC MAC (cu sistemul de operare Mac OS X Yosemite sau echivalent)

- Lotul III - 15 calculatoare portabile tip profesional (cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 Professional 64-bit English - sau echivalent)

- Lotul IV (obiecte de inventar) - 59 calculatoare portabile tip business. (cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 Professional 64-bit English - sau echivalent)

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, iar furnizarea calculatoarelor se va face in 2 luni de la data atribuirii contractului.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 10 noiembrie 2015. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 noiembrie 2015. in aceeasi zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus