Skip to main content

Maraton Războiul stelelor, în weekend, la AXN. Programul episoadelor

 
Star Wars Ep 5
Star Wars Ep 5

Războiu stelelor de dimineaţa până seara. După ce AXN a difuzat câte două episoade Războiul stelelor în fiecare weekend, postul a programat faimoasa saga şi pentru finalul lunii noiembrie.

Publicitate

Pe 1 noiembrie, de dimineaţă până la mijlocul nopţii, AXN difuzează un maraton de o zi, iar pe 28, 29, 30 noiembrie, câte două filme pe zi, pentru a celebra weekend-ul prelungit dinaintea Zilei Naţionale a României.

Program difuzare Războiul stelelor, 1 noiembrie

08:05 Războiul stelelor - Ameninţarea fantomei
10:50 Războiul stelelor - Atacul clonelor
13:35 Războiul stelelor - Răzbunarea Sith
16:15 Războiul stelelor - O nouă speranţă
18:40 Războiul stelelor - Imperiul contraatacă
21:00 Războiul stelelor - Întoarcerea lui Jedi

Program difuzare Războiul stelelor, 28-30 noiembrie

28 noiembrie
15:35 Războiul stelelor - Ameninţarea fantomei
18:10 Războiul stelelor - Atacul clonelor
29 noiembrie
15:50 Războiul stelelor - Răzbunarea Sith
18:30 Războiul stelelor - O nouă speranţă
30 noiembrie
16:05 Războiul stelelor - Imperiul contraatacă
18:35 Războiul stelelor - Întoarcerea lui Jedi

Războiul stelelor: Ameninţarea fantomeiStar Wars Ep 1

Eşuaţi pe planeta deşertică Tatooine după salvarea tinerei Regina Amidala de invazia iminentă a Naboo, ucenicul Jedi Obi-Wan Kenobi şi Maestrul lui Jedi Jinn Qui-Gon descoperă un tânăr sclav neobişnuit de puternic, în vârstă de nouă ani, numit Anakin Skywalker. Anakin câştigă o cursă palpitantă de Podrace şi, odată cu ea, libertatea de a pleca de acasă pentru a fi antrenat ca un Jedi. Eroii se întorc la Naboo, unde Anakin şi Regina se confruntă cu forţele de invazie masivă, în timp ce doi cavaleri Jedi se luptă cu un duşman de moarte pe nume Darth Maul. Numai atunci îşi dau seama că invazia reprezintă doar primul pas într-o schemă sinistră a forţelor re-emergente ale întunericului, cunoscut sub numele de Sith.
DATA PREMIEREI: 3 OCTOMBRIE 2015, 9 PM

Războiul stelelor: Atacul clonelor

Star Wars Ep 2

La zece ani după invazia Naboo, galaxia este în pragul unui război civil. Sub conducerea unui renegat Jedi pe nume Contele Dooku, mii de sisteme solare ameninţă să se rupă de Republica Galactic. Când o tentativă de asasinare atârnă asupra senatorului Padmé Amidala, fosta regina a Naboo, ucenicul Jedi Anakin Skywalker în vârstă de douăzeci de ani, este trimis să o protejeze. În cursul misiunii sale, Anakin descoperă dragostea pentru Padmé, precum şi propria sa parte întunecată. Curând, Anakin, Padmé şi Obi-Wan Kenobi sunt traşi în mişcarea separatistă şi în Războiul Clonelor.
DATA PREMIEREI: 4 OCTOMBRIE 2015, 9 PM

Războiul stelelor: Răzbunarea Sith

Star Wars Ep 3

La ani distanţă de întâmplările din Războiul Clonelor, nobilii cavaleri Jedi conduc o armată masivă de clone într-o bătălie împotriva Separatiştilor. Când Sith dezvăluie o intrigă veche de o mie de ani pentru a conduce galaxia, Republica se clatină şi din cenuşa ei se naşte Imperiul galactic. Eroul Jedi Anakin Skywalker este sedus de partea întunecată a forţei pentru a deveni noul învăţăcel al Împăratului – Darth Vader. Cavalerii Jedi sunt decimaţi, iar Obi-Wan Kenobi şi maestrul Jedi Yoda sunt forţaţi să se ascundă. Singura speranţă pentru galaxie sunt copiii lui Anakin – gemenii născuţi în secret, ce vor ajunge eroi.
DATA PREMIEREI: 10 OCTOMBRIE 2015, 9 PM

Războiul stelelor: O nouă speranţă

Star Wars Ep 4

La 30 de ani după Războiul stelelor: Ameninţarea fantomei, cel de-al patrulea episod al saga se întoarce pe planeta deşertică Tatooine. Tânărul Luke Skywalker începe să îşi descopere destinul atunci când, în căutarea unui droid pierdut, el este salvat de cavalerul Jedi retras, Obi-Wan Kenobi. Un război civil se întinde prin galaxie şi forţele rebele luptă împotriva Imperiului Galactic, iar Luke şi Obi-Wan se înrolează în ajutorarea pilotului Han Solo. Alături de cei doi droizi ciudate R2-D2 şi C-3PO, echipa neobişnuită pleacă în misiunea de salvare a liderului rebel, prinţesa Leia şi utilizează planurile furate pentru a distruge arma supremă a Imperiului.
DATA PREMIEREI: 11 OCTOMBRIE 2015, 9 PM

Războiul stelelor: Imperiul contraatacă

Star Wars Ep 5

După distrugerea Stelei Morţii, forţele imperiale continuă să urmărească rebelii. După înfrângerea rebelilor pe planeta Hoth, Luke călătoreşte către planeta Dagobah pentru a se antrena cu maestrul Jedi Yoda, care a trait ascuns de la căderea Republicii. În încercarea de a-l converti pe Luke care partea întunecată, Darth Vader îl păcăleşte pe tânărul Skywalker să meargă în Bespin. În mijlocul unui duel încrâncenat cu Vader, Luke are o revelaţie cutremurătoare despre Lordul Sith.
DATA PREMIEREI: 17 OCTOMBRIE, 9 PM

Războiul stelelor: Întoarcerea lui JediStar Wars Ep 6

La un an după acţiunea din Imperiul contraatacă, imperiul se pregăteşte să strivească Rebeliunea cu o Stea a morţii mai puternică, în timp ce flota rebelă pregăteşte un atac masiv asupra staţiei spaţiale. Luke Skywalker îl confruntă pe Darth Vader într-un duel final culminant în faţa Imperiului răului.
DATA PREMIEREI: 18 OCTOMBRIE, 9 PM

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus