Skip to main content

Martor DNA: Apa Nova ”a cumpărat bunăvoinţa unor televiziuni cu sume importante. Care sunt posturile

 
televizor
televizor

Apa Nova ar fi cumpărat, printr-o firmă controlată de Ovidiu Semenescu, ”bunăvoinţa” unor televiziuni cu care furnizorul a încheiat contracte pe sume ”importante” de bani, pentru ca acestea să nu prezinte aspecte negative din activitatea companiei, a susţinut un martor, potrivit motivării instanţei, scrie Mediafax.

Publicitate

În declaraţiile martorului apar numele posturilor Realitatea, Antena 3, B1 TV şi România TV, mai arată sursa citată.

„Din declaraţia martorului ameninţat I.A., din 14 septembrie 2015, rezultă că Semenescu Ovidiu Traian controlează SC Avatar Media Project SRL, agent economic prin intermediul căruia, astfel cum rezultă din actele existente la dosarul cauzei, în perioada de referinţă, au fost făcute plăţi importante de către SC Apa Nova SA către Realitatea Media SA, Antena 3 SA, Bl Channel SRL, RTV Satelite Net SRL ş.a.”, se arată în documentul citat.

Potrivit încheierii redactate de Curtea de Apel Ploieşti, „acelaşi martor a susţinut că prin intermediul S.C. Avatar S.R.L. este cumpărată «bunăvoinţa» trusturilor de presă care, de o bună perioadă de timp, nu au mai prezentat aspecte negative legate de activitatea firmelor din cadrul Grupului Veolia”.

Pe de altă parte, Cozmin Guşă, unul dintre acţionarii principali ai societăţii Realitatea Media SA, care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, a declarat, pentru Mediafax, că îl ştie de mulţi ani pe Ovidiu Semenscu, dar nu cunoaşte echipa administrativă de la Apa Nova.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    de ce doar numele Realitatea si Antena 3 sunt bolduite?

Trimite un comentariu

sus