Skip to main content

MasterChefii de la Pro TV au devenit şi vedete în reclame: Foa, într-un spot Staropramen, Patrizia promovează Knorr, iar Hădean face reclamă la Fairy

 
Masterchef
Masterchef

Chefii de la MasterChef sunt actori într-o serie de reclame. De când au devenit vedete TV, noii chefi de la MasterChef au fost curtaţi de marile branduri pentru a le promova la televizor. Este vorba despre FoaPatrizia Paglieri şi Adrian Hădean, cei care jurizează de anul trecut preparatele concurenţilor de la MaterChef.

Publicitate

Drumul noilor MasterChefi a fost deschis de Adrian Hădean, care este încă de anul trecut imaginea detergentului Fairy. Hădean a promovat în trecut şi alte produse, dar în special în zona online, unde este cunoscut pentru blogul adihadean.ro. De altfel, Adrian Hădean a fost unul dintre cei cinci români selectaţi de Samsung în 2012 să poarte flacăra olimpică la Olimpiada de la Londra.

Din acest sezon, şi ceilalţi doi colegi s-au alăturat lui Hădean, ca „endorseri”. Patrizia Paglieri promovează site-ul retetaperfecta.ro, unde aceasta a făcut câteva reţete folosind produse Knorr. Foa este chef-ul cu mai multe feţe din spotul la Staropramen, care arată că berea merge cu diferite feluri de mâncare.

Înainte de ei, amintim că au fost masterChefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, şi ei cu priză la marile branduri. Atunci, Sorin Bontea era Ariel, iar Florin Dumitrescu Fairy.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, spoturile în care apar cei trei masterchefi.

Staropramen

Knorr

Fairy

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horațiu Horațiu
    Câtă ipocrizie! Patrizzia face reclamă la Knorr, dar dacă un concurent Masterchef ar folosi așa ceva ar fi descalificat imediat, șefii descurajând astfel de produse.
  • Horațiu Horațiu
    Asta e ipocrizie! Patrizia promovează Knorr dar dacă vreun concurent de la Masterchef ar folosi Knorr ar fi eliminat imediat.

Trimite un comentariu

sus