Skip to main content

PETIŢIE pentru Guerrilla: Peste 3.000 de persoane au semnat pentru ca radioul să-şi primească licenţele

 
radio guerrilla
radio guerrilla

Peste 3.000 de persoane au semnat o petiţie online, lansată vineri, prin care foştii Guerrilla cer ca radioul să primească frecvenţele înapoi la concursul pe care Consiliul Naţional al Audiovizualului îl lansează pe 16 noiembrie.

Publicitate

„Suntem oamenii care au făcut Guerrilla. 11 ani.  Şi ne place Radioul. Rău, rău de tot. Acum, dupa doi ani fără aer în urma unui război care nu era al nostru, avem şansa să ne recăpătăm suflul”, se spune în textul petiţiei.

O să ne prezentăm la CNA cu cel mai frumos şi mai potrivit proiect pentru ele: Radio Guerrilla. Un radio al independenţei editoriale şi muzicale, al atitudinii civice şi al culturii urbane. Ştim ce vrem, o să-l susţinem din tot sufletul, dar credem că am fi mai convingători dacă v-am avea alături şi pe voi, Grupul Consumatorilor de Radio Guerrilla.”, se mai arată în mesajul petiţiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adrian adrian
    "Un radio al independenței editoriale" :)))))))))) Asa repede uitam campaniile electorale facute de mihaiu si dobrovolschi... dar na, e foame la independenti, trag si ei la gold..... guerrilla a fost un radio pe care l-au distrus acesti doi indivizi - independenti, ma-ntelegi...
  • Alex Alex
    Nu am stiut de petitie, as fi semnat si eu :) Eliberadio!
  • Gabriel Gabriel
    Petitia a fost lansata de 2 zile si a strans deja peste 6000 de semnaturi. Concursul cna este in 3 saptamani, deci destul de mult timp pentru un numar mare de semnaturi.
  • shoguna shoguna
    E timpul ca cei care au crezut in povestea Guerrilla sa treaca mai departe si sa nu mai gireze tot pe cei care au daramat Guerrilla. Se stiu cei care au intins mainile pe la toti mogulii ! Respect pt cei care si-au vazut de programul lor. Pentru ei binele a invins ! Ceilalti mai vor o data ;)
  • ștefan ștefan
    Dar poate osă mai adune ceva semnături
  • ștefan ștefan
    Cînd am dat pe fregvența din Bacău 89.6 acolo unde se spune că emite Radio Maria era un blanc de toată frumusețea.
  • Vasi Vasi
    Putine semnaturi, Radio Maria a strans 50.000 de semnaturi pentru zona Moldovei si de abia a primit o amarata de frecventa pe AM, desi a cerut Bacaul.

Trimite un comentariu

sus