Skip to main content

PRESA DE AZI. Caţavencii îi prezintă pe Dragnea şi „minionii” lui, MiniVali, MiniVictor şi MinIon

 
Catavencii 21 oct
Catavencii 21 oct

Catavencii 21 octSăptămânalul de satiră Caţavencii îşi deschide ediţia de astăzi cu Liviu Dragnea şi o referire la un cunoscut film de animaţie Sunt un mic ticălos (Despicable me). Dragnea apare în rolul „personajului negativ”, Gru, alături de credincioasele sale ajutoare, minionii, reprezentanţi în Caţavencii de Valeriu Zgonea (MiniVali), Victor Ponta (MiniVictor) şi Ion Iliescu (MinIon). „Sub presiunea sclavilor care-şi căutau stăpân, Liviu Dragnea a declarat:  Nu mă întrebaţi cum am făcut primul MINION", este titlul de pe coperta Caţavencii.

Publicitate

Pe coperta ziarului, Valeriu Zgonea caricaturizat spune „Stăpâne, stăpâne, ce sarcină ne mai dai? Nu vrei să ne ridicăm în picioare şi să-ţi aducem câte un milion de voturi în memoria victimelor totalitarismului comunist?"

Coperta ziarului Caţavencii face trimitere la Congresul PSD de duminică în care Liviu Dragnea a fost numit preşedinte al partidului. În timpul evenimentului PSD, Liviu Dragnea a propus un moment de reculegere pentru victimele dictaturii comuniste.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele presei de astăzi.

Adevărul: "Ministrul Elena Udrea, afaceri ilegale cu oameni paravan". Cotidianul are pe prima pagină o anchetă despre noul dosar deschis de DNA pe numele Elenei Udrea, care devoalează modul în care demnitarii continuă să facă afaceri prin intermediul unor interpuşi.

Jurnalul Naţional: "Povestea şpăgii care o aduce din nou pe Elena Udrea în pragul arestului". Ziarul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre acuzaţiile de luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani care îi sunt aduse de procurori Elenei Udrea.

Evenimentul zilei: "Somnorosul Dan Mihalache a fost fotografiat pe ascuns". Publicaţia scrie despre momentul din vară în care consilierul prezidenţial a adormit la o întrevedere a lui Klaus Iohannis cu omologul său din Serbia. EVZ scrie că marea enigmă este cine a transmis către presă aceste fotografii, evenimenul de acum trei luni fiind închis ziariştilor.

România liberă: "DNA: Udrea, patron de presă din umbră". Cotidianul scrie pe prima pagină despre noul dosar al Elenei Udrea care "developează, printre altele, modul în care un ziar important, Evenimentul Zilei, ajunge sub controlul unui politician". DNA solicitp reţinerea şi arestarea Elenei Udrea şi pentru săvârşirea altor fapte penale, legate de modul de înstr=inare a Vilei Săbărel, din Complexul "Carmen Silva", dee la Eforie Sud.

Kamikaze: "Gaşca lui nu poate să stea nepriponită nicio clipă".  Săptămânalul de satiră are pe prima pagină o caricatură în care apar Radu Mazăre, Adrian Năstase, Mihai Sturzu, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Marian Vanghelie şi Dan Şova. Imaginea de pe coperta Kamikaze face trimitere la scandalul în care Mihai Sturzu a cerut invalidarea scrutinului PSD invocând faptul că alegerea lui Dragnea în funcţia de preşedinte al partidului fără contracandidat este o dovadă de comunism.

Puterea: "S-a trezit şi Rogin să fure startul. Vrea primar!". Publicaţia are pe copertă un articol despre politicienii care se vor primari în Bucureşti. Ziarul vorbeşte astăzi despre liberalul Marius Rogin, fost deputat de Neamţ, care a furat startul în campania electorală.

Click!: "Somnorosul de la Cotroceni îl face de ruşine pe Iohannis". Tabloidul are ca deschidere de ediţie un material despre momentul din iulie în care şeful Cancelariei Prezidenţiale a adormit în faţa omologilor sârbi. Ziarul spune că Dan Mihalache a oferit explicaţii jenante, după imaginile publicate de Click! în care el pare că doarme.

Libertatea: "Salam fuge de rele în America". Tabloidul editat de Ringier scrie despre viitoarea plecare a manelistului Florin Salam în America, dar şi despre problemele de sănătate pentru care a fost internat într-un spital din Italia.

Gazeta Sporturilor: "Şi blocaţi, şi cu banii luaţi?!". Ziarul de sport are pe prima pagină un articol despre o operaţiune fără precedent a Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, care îi vizează pe clienţii agenţiei Bet365. Surse GSP susţin că promotorul operaţiunii ar fi Sebastian Ghiţă, care ar fi în spatele unei alte case de pariuri recent intrate pe piaţa din România.

Rubrica Presa de azi este realizată cu sprijinul Media Image.

GALERIE FOTO. Primele pagini ale ziarelor de azi, 21 octombrie:

  • Catavencii 21 oct
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus