Skip to main content

Schimbare fulger la Realitatea TV. Emisiunea lui Alexandru Căutiş şi Mădălina Vasile, scoasă din grilă după patru ediţii

 
Alex Cautis
Alex Cautis

Schimbare rapidă în grila Realitatea TV. Emisiunea Combat News, realizată de Alexandru Căutiş şi Mădălina Vasile, a ieşit din grila postului de ştiri după numai patru ediţii. Producţia difuzată pe tronsonul 14.00 - 15.00 a fost înlocuită de vineri, de o emisiune prezentată de Marinela Mititelu de la Parlament.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Alexandru Căutiş, unul dintre coprezentatori a declarat:

„Nu am un motiv pentru care să fiu de acord şi pe care să-l înţeleg (legat de scoaterea emisiunii din grilă - n.r.). Mai departe cred că ar trebuie să-l întrebaţi pe Cozmin Guşă, probabil are motivele lui pentru această decizie.”

Pe de altă parte, întrebat dacă va merge la vreo altă emisiune a postului, acesta a declarat: „Am decis să nu încerc alte formate „de fugă” şi sper că cei de la Realitatea TV să ţină cont că se pot face emisiuni care să atragă un public numeros.”

Cozmin Guşă, acţionar Realitatea TV, a declarat pentru Paginademedia.ro că emisiunea cu Mădălina Vasile şi Alexandru a fost "o probă", dar s-a dovedit că între cei doi "nu a existat o chimie".

"Emisiunea a fost mai degrabă o probă. A fost o încercare de a dinamiza mijlocul zilei, unde erau înainte Ema Zeicescu şi Ovidiu Marincea. A fost o probă, dar între cei doi nu a părut să existe o "chimie", a declarat Guşă pentru Paginademedia.ro.

"Mădălina a trecut pe ştiri, iar Căutiş va rămâne invitat în emisiuni", a mai spus Cozmin Guşă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Rares, las-o jos, ca macane.
  • Rares Bogdan Rares Bogdan
    Daaaaa, tareeee de tot, ma bucur sa vad ca exista si persoane perspicace, cu respect si delicatete vreau sa va informez Distinse Domn ca Alex va veni la "Jocuri de putere" ori de cate ori va fi nevoie si va avea disponibilitate. Emisiunea la care dumneavoastra va referiti a fost una exceptionala prin combativitatea exprimata de toate partile. Cu respect va rog sa nu mai incercati sa construiti scenarii absurde. Alex a fost si va ramane prietenul meu oricate soparle au aparut sau vor mai aparea. Numai bine tuturor!
  • Mm Mm
    Am trecut din greseala peste acea emisiune, Doamne fereste ! La Realitatea ar trebui scosi multi de prin emisiuni si garantat nu s-ar simti. Si daca transmit mira raman la 1% audienta,asa cum (incredibil) Disney face audienta pe comercial peste ei.Ba cred ca si Disney Junior !
  • Mihai Mihai
    A vazut cineva saptamana trecuta emisiunea in care Cautis a avut curaj sa-l contreze in direct pe Rares Bigdan?? Acum a primit,, rasplata,,!! Verificati si veti afla.
  • F F
    am vazut din greseala cateva secvente si Madalina Vasile parea depasita de situatie. mai bine sa se intoarca la citit de stiri.

Trimite un comentariu

sus