Skip to main content

Şerifi sau MasterChefi? Reality show-ul lui Dan Negru începe în trei săptămâni la bătaie cu emisiunea culinară de pe Pro TV

 
Serifi de Romania
Serifi de Romania

Şerifi de România, reality show-ul prezentat de Dan Negru în care 12 vedete îşi vor testa limitele şi rezistenţa, începe pe 9 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Noua emisiune din grila postului Antena 1 se va bate cu MasterChef, emisiunea culinară difuzată de Pro TV.

Publicitate

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca şi Denisa), Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu, Giani Kiriţă, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ştefănescu de la Alb Negru, CRBL şi Ionuţ Pitbull Atodiresei sunt vedetele care intră în cantonamentul emisiunii Şerifi de România.

Dan Negru, prezentatorul emisiunii, este cel care va comunica vedetelor misiunile, îi va aştepta pe concurenţi la linia de finish pentru a desemna echipa câştigătoare, va participa la testele şi probele de duel prin care vor trece concurenţii.

Dan Negru:

„Îmi păstrez rolul de moderator, după 16 ani de prime-time la Antena 1 ar fi cel puţin curios să încerc să fac altceva. Sunt prezentatorul show-ului, încerc să explic publicului ce se întâmplă în acest spectacol de televiziune. "Şerifi de România e un concept original 100%, asta m-a şi atras la show, un concept nou, care va avea mult dinamism si multe trăiri. Am stat mult în şedinţe până să găsim varianta optimă de vedete, era nevoie de toate caracterele posibile. Sper că le-am găsit. Tocmai de asta n-aş paria pe un câştigător.”

Antena 1 pune la bătaie pentru acest show un premiu în valoare de 10.000 de euro.

Cum se desfăşoară reality show-ul

Pe parcursul celor 12 ediţii vedetele vor locui împreună într-o tabără de pregătire şi se vor antrena cu specialişti din domeniul militar, care îi vor învăţa să execute atât exerciţii din cadrul trupelor speciale, cât şi tehnici de supravieţuire în medii ostile.

"Vedetele se vor confrunta cu propriile fobii, de la teama de apă la cea de diverse insecte, îşi vor testa limitele fizice, dar şi psihice, vor învăţa să se descurce în cele mai neprietenoase medii şi, în acelaşi timp, îşi vor ascuţi simţul competiţiei", se arată într-un comunicat de presă al Antenei 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Voi obosi de cât nu mă voi uita. Fiu-miu, care are 5 ani, mă mai întreabă uneori: ”Tati, Dan Negru mai urlă ca prostul?”
  • Dragos Dragos
    Ati scotocit dupa vedete pana ati dat de aceleasi. Treceti odata la format 16:9 HD toata emisia si dupa aia sa aveti pretentii sa fiti urmariti! Laudabil efortul de a aduce ceva nou pe tv, insa nu cu aceleasi vedete expirate si cu aceiasi imagine obosita.
  • Dorian Dorian
    la aşa ceva n-o să mă uit nici măcar de curiozitate

Trimite un comentariu

sus