Skip to main content

VIDEO. Astăzi iar, la Telejurnal... Realitatea TV, ştire ironică despre „Cel mai iubit fiu din PSD”, Liviu Dragnea

 
Liviu Dragnea_Realitatea
Liviu Dragnea_Realitatea

VIDEO. Realitatea TV a ironizat „alegerile” pentru preşedinţia Partidului Social Democrat, care au avut un singur candidat, Liviu Dragnea, printr-o ştire ca pe vremea Telejurnalului TVR.

Publicitate

Ştirea începe cu genericul Jurnalului TVR dinainte de 1989 şi cu o ştire prezentată de crainicul televiziunii publice din acele vremuri, George Marinescu. După câteva cadre cu George Marinescu, postul prezintă imagini de la întâlniri sau congrese ale PSD, editate astfel încât să pară vechi. Vocea din fundal rămâne a aceluiaşi George Marinescu, care citeşte o ştire despre „Cel mai iubit fiu al naţiunii”.

„La sosirea în incinta Palatului a Marii Adunări Naţionale, ceilalţi tovarăşi de partid şi de stat au fost întâmpinaţi cu sentimente de înaltă preţuire, de adâncă recunoştinţă şi de dragoste fierbinte cu care întregul nostru popor îl înconjoară pe secretarul general al partidului, cel mai iubit fiu al naţiunii”.

După partea de început, ştirea continuă cu declaraţii ale „tovarăşului” Liviu Dragnea, după cum este prezentat la semnătură. În timp ce Dragnea vorbeşte despre candidatura sa, pe fundal se aud cântece patriotice: „Dincolo de marele câştig al acestui scrutin universal, şi anume că toţi membrii sunt foarte mulţumiţi că îşi pot vota preşedintele sau sau pot să nu-l voteze, aici o să vedem cu toţii ş noi şi cei din judeţe în primul rând câţi membri activi avem”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • smirre smirre
    si-au pierdut masura. o institutie de presa, chiar si partizana, trebuie sa isi respecte privitorii pozand macar impartialitatea. asta se intampla cand megalomanului rares i se da pe mana o institutie, candva respectabila, de presa.
  • geo geo
    O televiziune trebuie sa fie si sa ramina impartiala si indepenedenta, indiferent de cine se afla la putere, astazi sau miine....nu sa tina cu PNLul ca Realitatea, cu stinga - RTV si A 3 ori sa penduleze intre Basescu si Ponta, ca B 1 TV...

Trimite un comentariu

sus