Skip to main content

VIDEO. Bulgaria îşi promovează brandul de ţară cu Sylvester Stallone, Antonio Banderas şi Salma Hayek

 
Stallone
Stallone

Sylvester Stallone, Antonio Banderas şi Salma Hayek se numără printre starurile de la Hollywood care promovează Bulgaria, într-un clip dat publicităţii de către Ministerul Turismului din ţara vecină, scrie Mediafax.

Publicitate

"Bulgaria este locul în care să vii", spune Sylvester Stallone, pe un ton imperativ, la finalul materialului video.

Cei trei actori laudă diversitatea peisajelor din Bulgaria, ceea ce o face ideală pentru toţi cei din industria filmului care doresc să filmeze în locaţii spectaculoase şi accesibile ca preţ în acelaşi timp. Lor li se alătură alte celebrităţi, cum ar fi Adrien Brody sau Jason Statham (cunoscut pentru rolurile din filmele lui Guy Ritchie).

"Clipul nu ne-a costat nici măcar o leva", a declarat Nikolina Angelkova, ministrul Turismului din Bulgaria, relatează Sofia Globe.

“După filmele cu Harry Potter, în Anglia turismul a crescut cu 50%. Game of Thrones, filmat în Croaţia, a crescut popularitatea acestei ţări ca destinaţie de vacanţă", a exemplificat ea motivele pentru care Bulgaria vrea să se axeze pe promovarea legăturilor ei cu Hollywood-ul.

Materialul de promovare a Bulgariei a fost realizat în parteneriat cu studiourile Nu Boyana din Sofia, care au lucrat la blockbustere ca "300: Rise of an Empire", "Conan Barbarul", "Spartacus" sau seria "The Expendables".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • S S
    aSTA PARE MAI MULT UN CLIP PENTRU PROMOVAREA STUDIOULUI LOR DE FILMARE, BUFTEA LOR. DUPA CE AI NOSTRI AU MARIT COSTURILE LA FILMARI, AMERICANII S-AU MUTAT IN BULGARIA PTR CA SUNT MAI IEFTINI. UN SOI DE SCLAVI. DACA ASTA IL FOLOSESC CA BREND DE TARA...>)))MACAR DACA IL FILMAU MAI BINE.

Trimite un comentariu

sus