Skip to main content

VIDEO. Cum a ajuns Las Fierbinţi "în gura" Antena 1. Prezentatoarea emisiunii "Am ceva să-ţi spun" a mulţumit publicului că "nu se uită la Las Fierbinţi"

 

Cum a ajuns Las Fierbinţi pe Antena 1. Sonia Simionov, prezentatoarea emisiunii Am ceva să-ţi spun, de la Antena 1, le-a adus aminte telespectatorilor care se uitau la show care este programul la postul concurent Pro TV.

Publicitate

Adresându-se publicului din sală, ea a încercat o glumă în deschiderea programului, primul din acest sezon: "înseamnă că cel puţin 300 de oameni nu se uită la serialul Las Fierbinţi", a punctat ea. O "concluzie" greu de verificat, având în vedere că emisiunea nu a fost în direct, ci a fost înregistrată.

Sonia Simionov, în deschiderea emisiunii:

"Este sala plină. Sunteţi 300 de invitaţi astăzi. Eu vă mulţumesc că sunteţi aici, pentru că faptul că dumneavoastră sunteţi aici, cei 300, înseamnă că cel puţin 300 de oameni nu se uită la serialul Las Fierbinţi, nu?"

VIDEO. Sonia Simionov, în emisiunea Am ceva să-ţi spun:

[video width="800" height="448" mp4="http://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2015/10/Las-Fierbinti-pe-Antena-1.mp4"][/video]

Audienţele episodului de aseară din Las Fierbinţi, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    *nu te face prost
  • ștefan ștefan
    Prin Primăvară vară Popa Horia Iulian lăuda Pro și hulea antena prin comenturi tot pe pagina de media acum omul s-a mai sucit și laudă antena.
  • mad79 mad79
    Amice,Las Fierbinti este cumva o emisiune in care accentul e pus pe gramatica!?
    Asta se invata la scoala,nu la televizor!!!
    Eu ma uit la serial,stiu gramatica,pot sa discut pe diverse teme,asa ca nu un serial,niste filme sau mediul inconjurator te face prost,ci indolenta personala de a invata si de a te dezvolta ca persoana!
    Ca Marian este agramat nu e vina Las Fierbinti ci a sa,ca persoana,nu confunda lucrurile!!!
  • Florin Florin
    de doar telespectatorii Las fierbinti ar avea probleme gramaticale. Cred ca mai degraba astia stiu sa scrie cat de cat fata de altii. :))
  • eu eu
    F buna! :)))
  • Iulian Iulian
    Daca te uiti pe pagina Las PROsti, o sa vezi comentariile analfabetilor "abea asteptam sa va fi intoarceti, santati minunatzi" sau "ma uit la voi va besk" SAU "ba esti prost? ba esti nebun? santeti grozavi"
    Dar daca te uiti pe pagina "Am ceva sa-ti spun" o sa vezi comentarii bune, care nu se fac greseli gramaticale, nu sunt analfabeti.
  • Florin Florin
    @ Iulian : crezi ca mira pe cineva ca te-ai uitat la Antena? Mai incearca. :))
  • Iulian Iulian
    Esti disperat dupa Las prosti.
  • smire smire
    2 milioane ESTE de parere ? Pai exact ce a zis omul...indobitocirea romanului (si) cu ajutorul "las fierbinti." traiasca las fierbinti, moarte limbii romane :)) !
  • marian marian
    IULIANE .2 MILIOANE .ESTE DE PARERE CA NU LE PASA DE SPUI TU ASA CA CIOCU MIC .TRAIASCA LAS FIERBINTI.
  • Akbar Akbar
    :)))
  • Alex Alex
    Huuu ,draga Sonia tare imi e ca ai fost pe locul 3
  • Iulian Iulian
    Si eu m-am uitat aseara la "Am ceva sa-ti spun", a fost o seara de joi reusita, cu emotii si lacrimi.
    Mai bine o emisiune ca aceasta, decat replicile de taranoi "Ba esti nebun?", "Ba esti prost?".. Indobitocirea Romaniei. (Parerea mea, nu trebuie sa fiti de acord, si nici nu-mi pasa cine nu este de acord..)

Trimite un comentariu

sus