Skip to main content

VIDEO - SpotON. Familia Chivu promovează pachetul de televiziune şi internet de la UPC. Actorul Dragoş Moştenescu face preţurile praf într-o reclamă pentru Profi

 
UPC familia Chivu
UPC familia Chivu

Familia fotbalistului Cristian Chivu promovează pachetul de televiziune şi internet al operatorului UPC, iar actorul Dragoş Moştenescu, cunoscut pentru rolul din La Bloc unde era Costel Jurcă, face preţurile praf într-o reclamă pentru lanţul de magazine Profi.

Publicitate

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistă a celor mai importante campanii lansate pe TV în ultimele zile: Rubrica Paginademedia – SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare MediaTRUST.

  • Fetiţele lui Cristian Chivu spun "ne distrăm cel mai bine când stăm împreună, la un film sau pe net" într-un spot care promovează oferta de internet şi televiziune de la UPC.
  • Actorul Dragoş Moştenescu face preţurile praf într-o campanie pentru lanţul de magazine Profi.
  • Red Bull se promovează printr-un spot animat cu un rechin care este intimidat de un banc de peşti care prinde "aripi" după ce iese dintr-o cutie înscripţionată cu numele băuturii energizante.
  • Vodafone îşi promovează oferta de net 4 G printr-un spot care are drept coloană sonoră melodia "Viaţa cum vreau eu", compusă de Raymond, şi el vedetă în spoturi mai vechi ale Vodafone.

Paginademedia.ro prezintă în continuare spoturile obţinute cu susţinerea companiei de monitorizare MediaTRUST:

UPC


Profi

Red Bull

Vodafone

Raiffeisen

Proiect POSDRU

Jagermeister

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus