Skip to main content

VIDEO - SpotON. Florin Piersic, într-un nou spot pentru Billa. Dragoş Moştenescu este Guliver în ţara piticilor într-o reclamă la Profi

 
Florin Piersic
Florin Piersic

Florin Piersic este vedeta unui nou spot care promovează ofertele lanţului de magazine Billa, iar actorul Dragoş Moştenescu este un fel de Guliver în ţara piticilor, făcând trimitere la preţurile mici ale supermarketurilor Profi.

Publicitate

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistă a celor mai importante campanii lansate pe TV în ultimele zile: Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare MediaTRUST.

  • Actorul Florin Piersic îi spune unui client Billa "ai cumpărat un borcan de crastaveţii, mă". "Să ştii, să cumperi cât mai multe, pentru că se oferă săptămânal premii. Aşa că dacă le cumperi pe toate...om te-ai făcut!", îi mai spune Piersic clientului într-un spot care promovează ofertele magazinului Billa.
  • Actorul Dragoş Moştenescu, cunoscut pentru rolul din La Bloc unde era Costel Jurcă, este într-un spot pentru Profi un fel de Guliver în ţara preţurilor mici.
  • Vodka Alexander este promovată printr-un spot în care un personaj ce seamănă cu Vladimir Putin îşi face copcă cu un submarin. "The new tsar" este sloganul reclamei.

Paginademedia.ro prezintă în continuare spoturile obţinute cu susţinerea companiei de monitorizare MediaTRUST:

Billa


Profi

Alexander Vodka

Albalact

Campanie OvidiuRo

Dacia Duster

Dacia Logan

Gerovital

H&M

Kinder

Kubeti

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus