Skip to main content

Ziua Publicităţii şi Premiile de Excelenţă IAA, organizate pe 16 noiembrie de IAA România

 
ziua publicitatii
ziua publicitatii

IAA România anunţă cea de a II-a editie a Zilei Publicităţii şi Premiile de Excelenţă IAA. Ambele evenimente vor avea loc pe 16 noiembrie.

Publicitate

"Ziua Publicităţii, eveniment realizat cu sprijinul PRO TV, îşi propune să aducă în atenţia tuturor actorilor din piaţă, de la profesioniştii din industria de marketing şi comunicare până la autorităţile din instituţiile publice, teme de actualitate care vorbesc despre importanţa publicităţii în societate", potrivit unui comunicat de presă al IAA.

În prima parte a evenimentului, care se va desfasura la Hilton începând cu ora 13:30, vor avea loc o serie de mese rotunde ce vor aborda teme precum „Economie şi Advertising”, „Diferenţiatori de Ţară - România creşte prin creativitate şi tehnologie” „Educaţie şi Comunicare” sau „Publicitate şi impact social”.

Finalul zilei va fi marcat de Gala Premiilor de Excelenţă IAA – eveniment ce se afla la ediţia a VII-a şi se va desfăşura la Ateneul Român, începand cu orele 19:00.

În cadrul evenimentului, IAA România va aduce recunoastere publică acelor personalităţi care prin faptele lor au contribuit în mod decisiv la promovarea industriei de marketing şi comunicare din România.

Ziua Publicităţii va avea loc pe 16 noiembrie 2015, incepand cu orele 13,30 la Hilton, iar Gala Premiilor de Excelenta IAA va avea loc în aceeaşi zi, începând cu orele 19:00, la Ateneul Român.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus